nastavlja se

Započeo RAT: Cakana uzvratila udarac Đoganijevima - Ono ni ispod Savskog mosta nema! (FOTO)

6

Izjave pevačice Cakane povodom veze između Anabeline ćerke i oženjenog muškarca izazvale su potpuni "tornado" u javnosti.

foto: Dragan Kadić

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana oštro je osudila par u aktuelnom rijalitiju koji se kosi sa moralnim normama.

 

Cakana je i posle nekoliko dana u intervjuu ostala pri svom stavu da Đoganijeva igra igru kako bi opstala u rijalitiju, dok je Slobu prozvala mainupulatorom.

 

- Ma važi što su Luna i Sloba raskinuli, kad sa nekim prekinete onda prekinete. Oni se sad vraćaju na početak kada je ona išla i govorila kako je zaljubljena. To su njene fore. Ne kažem da ona nije zaljubljena, ali se ponaša nenormalno. Sloba je najveći manipulator u celoj toj priči. Kija im svima lepo odgovori - rekla je Cakana.

 

Lavinu komentara izazvale su njene reči koje je javno uputila porodici Đogani, a kako su pojedini tabloidi pokušavali da joj nametnu osećaj krivice, jer je i ona nečija majka, ona je imala potrebu da se obrati svima koji su pominjali njenu porodicu, a nije im zamerila zbog vulgarnosti koje su se plasirale u tim tekstovima, jer, kako je javnosti potvrdila - njena ćerka nikada nije bila sa oženjenim muškarcem.

 

Pevačica smatra da je celokupna situacija koju njihova ćerka proživljava u Zadruzi čist nemoral, te da je nemoguće opravdati Lunine postupke.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker