Sloboda Mićalović: Moje ćerke već znaju da kažu ne

Glumica Sloboda Mićalović uživa u svakodnevnim radostima svojih jedanaestomesečnih bliznakinja Mile i Vere koje su uz prve načinjene korake izgovorile i svoje prve reči
2
1 / 2 Foto: Petar Đorđević

Iako je dva meseca svakodnevno snimala novu seriju Zdravka Šotre Nepobedivo srce, glumica Sloboda Mićalović (29) nije dozvolila da se njen gust raspored poslovnih obaveza odrazi i na privatni život.

Bliznakinje Mila i Vera koje je na svet donela 29. januara ove godine, sasvim sigurno su centar sveta šarmantne umetnice i njenog supruga i kolege Vojina Ćetkovića (39). Upravo je suprug Slobodi bio glavna podrška da se na scenu vrati samo tri meseca nakon porođaja.

- Uspevam da uskladim posao i privatni život jer ništa drugo i ne radim, ali nemam ni trenutak slobodnog vremena. Mila i Vera su sada porasle i prave su devojčice. Počele su da hodaju i pričaju. Zapravo, govore onoliko koliko je očekivano u njihovom uzrastu. Do sada su izgovorile mama, tata i baba, a znaju da kažu i ne  – kroz osmeh i s puno ljubavi govori Sloboda koja u ekranizaciji romana Mir Jam Nepobedivo srce tumači lik pomalo razmažene devojke koja iz Pariza, gde je svirala klavir, dolazi u srpsku prestonicu i upoznaje siromašnog dečka koga u seriji igra Ivan Bosiljčić (31). S obzirom na to da je prvi deo serije snimljen, nastavak sledi u Italiji i Francuskoj.

- Za sada je u planu da idemo u Milano i Pariz. Trebalo bi da nekoliko dana provedemo i u Rimu, a u Milanu bismo snimili poznatu Skalu i ostale znamenitosti. Sasvim sigurno ići ćemo i u Pariz kako bismo zabeležili značajne scene ispred Luvra, Monparnasa, Ajfelovog tornja...  – otkriva Sloboda koja će u seriji govoriti i na francuskom jeziku koji do sada nije znala pa joj je trebalo više vremena da nauči tekst.

- U Francusku i Italiju idemo na proleće, a sigurna sam da ću tada biti rasterećenija i biće mi znatno lakše. U skladu s tim kakvo će vreme biti, možda će sa mnom krenuti Vojin i ćerkice kako bismo lakše uskladili obaveze. Još ne mogu da kažem da li sam zadovoljna kako sam igrala u seriji, ali sigurna sam da će Nepobedivo srce biti vrcava i duhovita serija. Nadam se najboljem – zaključuje Sloboda.

Ksenija Konić

makonda-tracker