mata hari

Starleta u Beloj kući: Kim Kardašijan Trampov pijun? (VIDEO)

0

Kim Kardašijan je nedavno posetila Belu kuću...

Kim Kardašijan u saradnji sa Donaldom Trampom
Kim Kardašijan u saradnji sa Donaldom Trampomfoto: Profimedia

Veliko uzbuđenje, ali i navalu podsmeha, izazvala je slika koju je okačio američki predsednik Donald Tramp na Tviteru, gde u Beloj Kući sedi u društvu Kim Kardašijan, najpoznatije i verovatno i najuticajnije starlete na svetu.

 

Rezultat razgovora, saznalo se kasnije, je pomilovanje Alis Meri Džonson, prethodno osuđene na doživotnu robiju, koja je više od 20 godina provela u federalnom zatvoru zbog trgovine drogom, a za koju se kod Trampa prošle nedelje lično založila Kim Kardašijan Vest.

 

Nakon toga usledila je i Trampova izjava da je "spreman da svoja ustavna ovlašćenja primeni u korist još desetina osuđenika, za koje veruje da su žrtve sistema krivične pravde".

 

Neko se sa Trampovom odlukom slaže, neko ne. Ipak, u jednom je javnost gotovo složna - misle da je Tramp oslobodio zatvorenicu samo da bi dobio podršku Kim Kardašijan, čime ona svesno postaje politički pijun.

 

- Zar ne mislite da bi nakon ovoga Tramp mogao da vas iskoristi? - pitao je voditelj starletu. I zaista bi mogao, počev od toga da je uvrsti u svoju narednu kampanju, do mnogih drugih stvari. Ipak, Kim kaže da to ne vidi tako.

 

- Mislim da mu je Kanje već dao dovoljno legitimiteta i podrške. Na kraju, Donald i ja smo završili ono zbog čega smo se sastali. Za šta bi on mene stvarno mogao da koristi? - kaže Kim u razgovoru za "CNN".

 

Kim ovde misli na česte tvitove svog supruga Kanjea Vesta koji pruža bezuslovnu podršku Trampu.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker