ide majčinim stopama

Gledaj majku, biraj ćerku: Ko je Anastasiji Ražnatović POKLONIO pesmu?

0

Ćerki poznate pevačice Svetlane Cece Ražnatović, Anastasiji, neverovatan frajer poklonio pesmu.

Anastasija Ražnatović
Anastasija Ražnatovićfoto: Filip Pavličić

Uveliko se spekuliše poslednjih meseci da će Anastasija Ražnatović naslediti majku i uploviti u pevačke vode.

 

Jedna od trenutno najpopularnijih devojaka u Srbiji odlučila je da započne pevačku karijeru. Međutim, ona se nije odlučila za tim sa kojim sarađuje njena majka, već je odabrala nešto sasvim drugačije.

 

Svetlana i Anastasija Ražnatović
Svetlana i Anastasija Ražnatovićfoto: Damir Dervišagić

Naime, Anastasiji će prvu pesmu raditi Relja Popović, poznati pevač i suprug Nikolije Jovanović. Ipak se Cecina ćerka opredelila za pravac muzike koji je u poslednje vreme sve popularniji.

 

Relja Popović
Relja Popovićfoto: Dragan Kadić

Anastasija je oduvek volela da peva i svi su bili ubeđeni u to da će se kad-tad baviti muzikom, s obzirom na to da joj je to u krvi. Poznato je da na gotovo svim veseljima zapeva, zbog čega svi pričaju da je prava Cecina naslednica, a sada je definitivno odlučila da se ozbiljno posveti muzici. Ona je dugo razmišljala o tome koju vrstu muzike će pevati i odlučila je da prvu pesmu za nju napiše Relja Popović - kaže dobro obavešteni izvor i dodaje:

- On je bio oduševljen kada mu se Anastasija obratila za poslovnu saradnju i rado se odazvao pozivu. Mislim da će se pesma dopasti publici jer je bržeg ritma, a Anastasija je ujedno snimila i spot. Ona je sa Reljom mesecima pregovarala i o najsitnijim detaljima jer joj je važno da bude potpuno zadovoljna prvom pesmom. Najveće iznenađenje usledilo je kada joj je Relja rekao da je to njegov poklon i da mu ništa nije dužna. Anastasija je u studio došla sa Cecom, a Relja im je rekao da mu je bila čast da sarađuje sa njima i da ne želi da im naplati.

 

 

makonda-tracker