javnost u šoku

Čitava estrada osula paljbu po Lazukiću: Od Nataše traži pare za jogurt, picu, putarinu i štekere?!

0

Kolege Nataše Bekvalac su odreagovale na objavu Luke Lazukića da u brakorazvodnoj parnici potražuje da mu se vrati novac od zajedničkih ručkova, putovanja...

foto: kurir
foto: kurir

Brojni su komentari koji osuđuju ovaj njegov postupak, kako među korisnicima društvenih mreža tako i među pevačicinim kolegama. Niko od njih ne može da poveruje da je Luka spao na toliko niske grane da posle optužnice koja je podignuta protiv njega nakon što ga je žena prijavila za nasilje u porodici sada traži da mu ona vrati novac za ceđenu pomorandžu, picu, jogurt i pitu, kao i za putarine i avionske karte do Atine.

 

foto: Vladimir Šporčić

 

- Pilićar! Ma, jajara! To je sve - ogorčeno je reagovao Bora Čorba.

 

U šoku je i Goca Božinovska.

 

foto: Zorana Jevtić

 

- Sram ga, bre, bilo! Ne bih mu dala ni dinar iz inata. Neka se Nataša zahvali bogu što ga se rešila. Pravi gospodin se povuče i ode. On ima dete s njom i dužan je da je veliča na svakom koraku. Nataša je lafica. Ona jadnica uvek ide srcem i dušom i ja sam znala da će jednog dana da na*ebe - kaže folkerka.

 

I Nada Topčagić je osula paljbu po Lazukiću.

 

foto: Dragan Kadić

 

- Sukob nastaje kada nestane para. Da li si mi platio sok, putarinu, kupio gaće, ma idi, bezveze. Ja sam protiv toga. Kako je moglo doći do toga da on toliko poludi? Moj muž i ja se toliko podžapamo, ali zadnje bi mu bilo kada bi podigao ruku - priča Nada.

 

Očekivano, Jelena Maćić nije štedela reči za Lazukićev postupak.

 

foto: Vladimir Šporčić

 

- Svaki put kad mislite da ste u problemu, setite se Luke Lazukića koji je mrtav hladan Nataši isporučio fakturu za sve. Tip je ladno sačuvao sve račune! E sad, da je ona pametna, pa da mu isporuči fakturu za sve vreme koje je provela s njim, i to po najvećoj tarifi! Ovaj je baš obrnuo igricu! Dno dna! Duplo dno dna - poručila je šminkerka.

 

 

makonda-tracker