zgrožena

Rođena sestra Luke Lazukića brutalno osula paljbu po bratu: Ološ, monstrum, seljačina...

6

Već smo pisali o sestri Luke koja žestoko osuđuje brata za postupke, borba se nastavlja

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Nakon afere o braku Nataše Bekvalac i još uvek njenog zakonitog supruga mediji i dalje pišu, ali i društvene mreže ne zaostaju za raznim osudama, zastupajući jednu ili drugiu stranu.

 

Sestra Luke Lazukića je vidno izrevoltirana potezom Luke koji iziskuje novac odštete od Nataše Bekvalac, pa je na Fejsbuku ostavila opširniji komentar:

 

Seljačine koje u Srbiji procenjuju kredibilitet žene na osnovu toga koliko brakova ima iza sebe su iste one koje se klanjaju liku i delu Elizabet Tejlor, koja se 8 puta udala, a ispred imena nosila titulu dame, koju joj je dodelila britanska kraljica! Dvostruki standardi, ili ljubomora na nekoga ko je geografski bliži, mlad, lep, uspešan i živ? Zar nije dovoljno monstruozno ispostavljati račune ženi kojoj si se kleo u ljubav, a koja ti je rodila dete? Još je monstruoznije sa strane napadati takvu ženu, a braniti ludaka, što čitam danas da neki rade!!! Kad bi meni muž ispostavio sve račune za ovih 9 godina braka, morala bih još 9 života da živim i radim 24/7, da ga isplatim! Ali, gospodin to ne radi. Ološ da. Gospodin ne.
Ej, skupljao i čuvao račune, dok je živeo u stanu svoje supruge??? Sramota! Zovu me ljudi da mi kažu da ih je sramota što su ga upoznali. Nisu ga ni upoznali. Kroz ovakve i slične postupke se taj upoznaje!

 

makonda-tracker