novi glossy

Ekskluzivne fotografije Nataše Bekvalac posle teške traume: Ćerkin zagrljaj leči sve rane!

0

Tugu na licu lepe pevačice nakon porodičnog nasilja koje je pretrpela od još zakonitog supruga Luke Lazukića u stanju je da na trenutak prekine jedino sreća njenih naslednica, kojima je u potpunosti posvećena.

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Četrdeset dana od trenutka kada je doživela nasilje od još zakonitog supruga Luke Lazukića, pop pevačica Nataša Bekvalac (37) u ćerkama Hani i Katji nalazi snagu za svako novo sutra. U pokušaju da zaboravi kobnu noć između 13. i 14. aprila, povukla se u svoju kuću na salašu u Čeneju, nadomak Novog Sada, gde vreme provodi s naslednicama.

 

foto: Zorana Jevtić

 

Dok je tokom nedelje starija Hana u školi, koju odnedavno pohađa u Novom Sadu, pevačica se ne odvaja od malene Katje.

 

 

 

Trenutni mir koji je sebi kako-tako obezbedila Nataša prekida samo da bi došla u Beograd, gde Katju dovodi na redovne preglede kod pedijatra. Tako je bilo i pre tri dana, kada je iz Čeneja prvo stigla u svoj stan na Dedinju, odakle ju je prijateljica svojim autom odvezla do klinike. Kada su je napuštale, Nataši se malo popravilo raspoloženje jer je i od lekara dobila potvrdu da je s bebom sve u redu.

 

Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

 

foto: Naslovna

 

 

 

 

makonda-tracker