ljubav kao najjače oružje

Njeno toplo srce popravilo je odnose u kraljevskoj porodici: Megan Markl ujedinila princa Čarlsa i njegove sinove!

0

Britanija je prepoznla i osetila njenu dobrotu, a cela nacija joj je već sad zahvalna na jednoj stvari... 

foto: Profimedia

U godinama koje slede princa Harija uglavnom smo mogli videti u humanitarnim misijama te je pomagao onima kojima je to najpotrebnije. Često je odlazio na misije u Afriku ili Južnu Ameriku. Osim toga, zbližio se s bratom Vilijamom i njegovom suprugom Kejt te zajedno s njima uključio u neke važne projekte vezane za kraljevstvo. Čak je pokrenuo sopstveni projekat "Invictus Games", sportsku manifestaciju za ratne veterane.

 

 

foto: Profiemedia

 

S ocem je u to vreme bio u pristojnim odnosima, ali i dalje ne previše prisnim. Držao se koliko je god to bilo moguće dalje od palate.

 

Sve dok nije upoznao američku glumicu Megan Markl, koja ga je u narednim mesecima apsolutno preobratila. Počela je da utiče i na njegov bolji odnos s porodicom, pa smo ga u proteklih nekoliko meseci videli u kraljevskim angažmanima više nego ikada.

 

Osim toga, od Meganinog preseljenja u London cela se Harijeva porodica nekako ponovo ujedinila. Moglo bi se reći da ih je planiranje venčanja, a kasnije i sam taj čin, spojilo i opet sprijateljilo.

 

foto: Profimedia

Posebno se to vidi u odnosu Harija i oca Čarlsa. Specifičan trenutak kada je Megan, zbog sopstvenih porodičnih trzavica, pitala svog svekra da je otprati do oltara pamtiće se kao prekretnica u odnosu do tada zaraćenog Čarlsa i sina Harija.

 

Posebno fin prema svome ocu Hari je bio i na njegov 70. rođendan prošle nedelje u vrtovima Bakingemske palate, kada mu je održao i svečani govor.

 

Tata, znam da si tražio da danas ne budeš ti u centru pažnje, ali moraćeš mi oprostiti što te ne slušam. Baš onako kako sam to radio i u prošlosti. Zato sam zamolio sve okupljene da ti zahvale na tvom dugogodišnjem radu u koji ulažeš mnogo truda i ljubavi"', rekao je tada između ostalog 33-godišnji Hari.

 

Navodno je upravo Megan zaslužna za taj moment. Otkada je upoznala Harijevog oca, stalno je naglašavala kako je očarana njime i kako je šarmantan i uglađen. Ništa manje oduševljen novom snajom nije bio ni sam Čarls, koji je sa svojim prijateljima podelio to koliko Megan usrećuje njegovog sina i kako je srećan što je stigla u porodicu.

 

U narednim ćemo godinama izgleda sve češće viđati ovako prisne trenutke inače vrlo hladne kraljevske porodice, za koju sada počinje nova era.

 

 

makonda-tracker