Beogradski doček Nove godine uz najuspešnije sportiste

0
Novogodišnji koncert na Platou ispred Doma Narodne skupštine 31. decembra trajaće od 20 do 04 časova ujutro, a nastupiće Zemlja gruva, Kiki Lesendrić i Piloti, Bajaga i Instruktori, Partibrejkersi, Vlada Divljan i NVO i Svi na pod

Beogradski doček Nove godine na gradskim trgovima već godinama je prepoznatljiv brend ne samo u Beogradu, već i u čitavom regionu. Odlikuje ga poseban beogradski duh, koji osnažen i ojačan novogodišnjim programima, nudi nezaboravan provod i izuzetnu zabavu svim Beograđanima i dobrodošlim gostima sa različitih meridijana. Program, koncept, mesta dešavanja, poruka koju šaljemo svetu formiraju jedinstven, zabavan, ali istovremeno i kulturan stil našeg prestonog grada.

I ovog 31. decembra, grad Beograd poklanja svojim sugrađanima i gostima Beograda spektakularan doček Nove 2011. godine na Platou ispred Doma Narodne skupštine.

Pod sloganom Pozovi Beograd 011, na Beogradskom dočeku Nove 2011.godine nastupitiće:

Zemlja gruva od 20 do 21 čas

Kiki Lesendrić i Piloti od 21 do 22:30 sata

Bajaga i Instruktori od 22:30 do 00:30 časova

Partibrejkers od 00:30 do 02:00 sata

Vlada Divljan i NVO od 02:00 do 03:15 sati

Svi na pod od 03:15 do 04:00 sati

Voditelj programa je Ivon Jafali. Pored muzičkog programa, sa video bima na pozornici, novogodišnje čestitke će uputiti najuspešniji sportisti u prethodnoj godini, a u ponoć, uz odbrojavanje, nebo nad Beogradom zasuće veličanstven vatromet.

Novogodišnji koncert sa Platoa ispred Doma Narodne skupštine direktno će prenositi RTV Studio B. Osnivač i pokrovitelj proslave je Grad Beograd, izvršni producent Belef centar, a prijatelj manifestacije je Telekom Srbija.

makonda-tracker