spremna za rođendansku žurku

Nakon OVAKVOG iznenađenja mogla je samo da javno prizna da ima NAJBOLJE PRIJATELJE NA SVETU: Anastasija pokazala šta je zatekla u spavaćoj sobi! (FOTO)

5


Ćerka folk dive danas proslavlja svoj 20. rođendan, koji nije mogao da prođe bez brojnih iznenađenja koja su joj priredili njeni najbliži

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Nakon što joj je mama ispunila želju i organizovala veliku žurku u kojoj će lepa Anastasija večeras uživati sa svojim društvom, slavljenicu su dočekala i brojna druga iznenađenja kojima je rešila da se pohvali stotinama hiljada fanova na društvenim mrežama.

foto: Instagram Screenshot
foto: Instagram Screenshot

Naime, njeni prijatelji najbolje znaju kako da joj ulepšaju njen poseban dan, pa su tako njenu spavaću sobu ispunili gomilom helijumskih balona u roze boji, a pored njih na krevetu ju je dočekala rođendanska torta u obliku broja 20, ali i pregršt cveća i slatkiša.

foto: Instagram Screenshot
foto: Instagram Screenshot

Anastasija je sa svojim fanovima putem društvenih mreža podelila oduševljenje zbog priređenog iznenađenja, napisavši da ima najbolje prijatelje na svetu, a nakon toga se "bacila" na spremanje za večerašnju žurku.

foto: Instagram Screenshot

Lepa Cecina ćerka svoj dan će proslaviti u nežnoj, čipkanoj beloj haljini ispunjenoj kristalima koja otkriva njene izvajane noge, koje je vizuelno još više produžila glamuroznim modelom Louboutin cipela u nude nijansi.

 

foto: Instagram Screenshot

Kao i uvek, Anastasija se pobrinula da njena šminka i frizura budu perfektne, a svojim kompletnim izgledom oduševila je javnost.

 

 

makonda-tracker