era će da im presudi

Sin Ere Ojdanića pretukao ženu zato što ga je zatekla sa drugom u krevetu: Nastao je pravi PAKAO!

2

Dragutin Ojdanić prijavljen nadležnima za nasilje, Era izjavio da voli snajku.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Snajka Ere Ojdanića Jelena Petrović u subotu na nedelju prijavila je policiji u Meljaku njegovog sina Dragutina za nasilje.


Kako Kurir ekskluzivno saznaje, do incidenta je došlo u njihovom porodičnom domu jer je Jelena zatekla nevenčanog supruga sa drugom ženom u dnevnom boravku. Taj trenutak je, prema rečima izvora, ona htela da snimi kamerom, nakon čega je nastao opšti haos.

 

- Jelena je došla u Erinu kuću, ali nije očekivala da će te noći Dragutina zateći sa drugom ženom. Htela je da ih snimi, ali je Dragutin to sprečio i odgurnuo je, nakon čega je ona pala na pod. Odmah je pozvala policiju i otišla u Urgentni centar, gde su joj konstatovane lakše telesne povrede - priča izvor Kurira.


Kako se saznaje, Dragutin je išao u policiju da da izjavu, tamo je negirao optužbe nevenčane supruge i priložio snimke sa kamera koje su navodno snimile kako Jelena napada njega u dvorištu.

 

Ovim povodom pozvali smo Jelenu, ali se ona nije javljala, dok Dragutin nije bio raspoložen za razgovor.


- Ne želim ništa da komentarišem. Nemam ja ništa sa tim. Pozovite mog oca, pa neka on objašnjava - izričit je bio Erin sin.

 

Pevač voli snajku

 

Era  je detaljno ispričao šta se dogodilo.


- Bio je pičvajz. Snajku izuzetno cenim, volim i poštujem. Ona mi je rodila mog mezimca, ali njih dvoje ne mogu zajedno. Već godinama sa njima nije kako treba. Žao mi je što je sve to tako ispalo. Pretpostavljam da joj je neko javio da je moj sin sa tom devojkom, pa je ona došla i nastao je lom. Jelena živi u Resniku kod oca i majke, a dolazi redovno, jer su za nju vrata moje kuće uvek otvorena. Međutim, tu noć je ona nasrnula na tu ženu, šta joj je rekla, ne znam. Sa mojom snajkom nema zezanja. Koliko sam video na snimku, Jelena je prva napala tu devojku, a moj sin je bio tampon-zona. Snajka je sve prijavila policiji, oni su došli i sačinili zapisnik. Ja nisam hteo ni po babu ni po stričevima, uzeo sam ključ i Dragutina i snajku izbacio napolje - objasnio je Ojdanić.

Žive razdvojeno


Era smatra da je ispravno postupio.


- Dok je moja pokojna Ljupka bila živa, ona je peglala sve svađe između snajke i sina. Posle njene smrti ja sam smirivao situaciju, ali ne vredi. Nisu jedno za drugo i bolje da se raziđu. Ne mogu ništa ružno da kažem za moju Jelenu jer prema meni je fer. Jeste da smo nekad povisili ton jedno na drugo, ali na kraju se sve to sredi. Poslednje dve godine oni žive razdvojeno, a nju niko ne kontroliše, a isti slučaj je i sa mojim sinom. Više nema ulaska u moju kuću, pa nek rade šta hoće. Ključ je kod mene - završava Era.

 

Borba za starateljstvo


Sin Ere Ojdanića, Dragutin, deset godina je u vanbračnoj zajednici sa Jelenom Petrović, iz koje imaju sina. Poslednjih nekoliko godina njih dvoje se bore za starateljstvo nad detetom.


- Oni me ne zanimaju. Mogu da rade šta hoće, ali moraju da vode računa o mom unuku, inače ću ja da im presudim - rekao je Era.

 

 

makonda-tracker