Tereza Kesovija: Glupo je što 22 godine nisam bila u Beogradu

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 11

Gocha

17-12-2010 10:03h
Ovdje niti je pjevacica normalna, a niti komenator/ica "fuj". Svasta bi tu svako svakome imao zamjeriti.....Pametan je bio samo onaj koji je prezirao i koji prezire ratove, ubijanja, nepravdu....Samo smo ljudi, i Bog kako god mi u njega vjerovali, nije podijelio pisamca pri rodjenju, i rekao kome koji dio planete pripada. Znaci moramo ju cuvat i pazit na nju i jedni na druge......

Damir

28-12-2010 09:52h
Tereza dobro došla u Srbiju!

sasa

16-12-2010 22:40h
Bas lepo sto su je napali neki novinari na intervjuu, osecala se nelagodno

enver

16-12-2010 19:54h
Morao bi stvarno dobro da budem pijan da bi me neko ubijedio da joj odem na koncert!Prohujalo sa vihorom!

fuj

16-12-2010 21:00h
Nema ta ni stida ni srama posle svega sto je izgovorila za srpski narod!
Jedino moralno nacelo su joj pare, nista vise!

bljak

17-12-2010 00:04h
Pare, pare, pare...
I ona i Dziboni, jos i Oliver da dodje, ispovracacu se...

Gocha

18-12-2010 07:30h
Ok, narode moj svega toga se i ja sjecam, ali da li se netko sjeca Vukovara - koji se sam napao, ili goruceg, opkoljenog Sarajeva koje se samo opkolilo i zapalilo, ili Bijeljine ciji su najveci teroristi bili kao misevi skriveni u rupama......Mislim tesko je, ali ako se sjecamo, daj da se sjetimo svega. Cast svim ljudima koji su ostali dostojni u ovim teskim vremenima za sve nas. Trebamo vise gledati u buducnost i istinski se potruditi da nam te glupe zelje za osvetom i ratom ne pomute nas um, da ne dopustimo politicarima i ostalima mafijasima da naplacuju nasu bol patnju, ubijanje, opljackane i spaljene domove, izgubljene najmilije.....Gledajmo naprijed i pamtimo da "bilo nekad jednom davno, nikad se vise ne ponovilo!" Pozdrav svim dobrim ljudima, a ja vjerujem da nas ima vise nego onih losih(iako su ovi drugi glasniji)!!!
Ipak:"Ja se losih ne bojim, jos mogu svjetove lomiti, i sve dok postojim jos mogu ponovo krenuti"

Ja

17-12-2010 08:29h
Ja sam za to da se prevazidju sve ruzne stvari iz proslosti, ali volela bih da doticnoj gospodji niko ne ode na koncert!!! Kada umetnici iz Srbije budu mogli ravnopravno da nastupe u Hrvatskoj, kao sto oni nastupaju kod nas... onda bih i podrzala sve ovo. Do tada nista!!!

Bilja

17-12-2010 11:01h
Muka mi je vise od tih "velikih" hrvatskih umetnika koji nakon svega sto su izgovorili, dolaze u Srbiju da pevaju, jer nemaju hleba da jedu u njihovoj predivnoj- etnicki cistoj Hrvatskoj! Koga briga za Terezu i njenu muziku.
Vrati se bre odakle si dosla!

elizabeta

17-12-2010 13:26h
Secam se te davne ruzne godine iza nas kad je stipr mesic bio posljedni predsednik Jugoslavije,vratio se o dubrovnik i rekao;MOJ ZADATAK JE ZAVRSEN USPESNO JUGOSLAVIJE NEMA VISE,i tad je tereza pocela da peva pored njega,i sad dolazi u BG.svasta koji blam

linda meeeeeeee

14-01-2011 22:38h
Tereza u Hrvatskoj ima status zvijezde prave umijetnice ali popularna vise nije .Oliver puni dvorane do posljednjeg mijesta vrhunski glas predivne pijesme veliko ime.Eh ako bi on pogazio svoju rijec i dsao u Beograd da pjeva onda bi to bio pravi skandal.A zao mi je sto oni iskreni plemeniti srbi nemaju tu priliku uzivati u takvim koncertima.Nego su prisiljeni slusati Stoju i te pijacarke.Sta je sa divnom Oliverom Katarinom,Djordjetom Marijanovicem
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: