ništa je nije sprečilo

NIKO NIJE VEROVAO U NJU: Svi su mislili da nikada neće uspeti zbog BOLESTI, a GLUMICA je sada ponosno dokazala da je SVAKI SAN DOSTIŽAN!

0

Iako su mnogi mislili da zbog svoje bolesti neće uspeti da izgradi karijeru, ona im je dokazala da greše.

foto: Screenshot
foto: Screenshot

Tridesettrogodišnja glumica koju su mnogi zavoleli kroz ulogu talentovane pevačice Sureje, boluje od disleksije, a iako su mnogi mislili da neće uspeti da izgradi karijeru, ona im je dokazala da greše.

 

Naime, Asli Enver je rođena 1984. godine u Londonu, a u Tursku je došla sa 12 godina. Uloga Sureje u seriji "Istambulska nevesta" ju je proslavila, a pevačica koju glumi mnogima je prirasla za srce.

 

Kako je Asli engleski bio maternji jezik, bilo joj je teško da nauči turski, ali je uspela da ga za dve godine u potpunosti savlada. Završila je glumu na čuvenom univerzitetu "Halič", a iako zbog stidljive prirode niko nije verovao da će uspeti u ovom poslu, Asli je uspela da ostvari svoj san.

 

Premda je igrala u nekoliko desetina serija, Asli se suočila sa još jednom preprekom - turska lepotica boluje od disleksije, poremećaja sposobnosti čitanja i razumevanja pročitanog, što joj znatno otežava učenje scenarija.

 

Ona je već godinu dana u vezi sa muzičarem Muratom Bozom i svakodnevno objavljuje zajedničke fotografije na društvenoj mreži Instagram, na kojoj je prati skoro četiri i po miliona fanova.

 

 

makonda-tracker