iznenadila sve

Poznata pevačica zapanjila javnost: Autizam mog sina je Božija kazna, ali...

6

Jedna od najpopularnijih pevačica devedesetih godina prošlog veka izjavila je da spada u srećne roditelje jer je njen mlađi sin pobedio jedan od najkontroverznijih poremećaja današnjice.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Trinaestogodišnji Dizel, sin pevačice Toni Brekston, dobio je dijagnozu kad je imao tri godine, a ova zvezda je svojevremeno izjavila da je Dizel rođen s autizmom jer je ona ranije abortirala, te ju je Bog kaznio.

 

Poznata glumica otkrila: Rak se proširio, užasavam se onog što me čeka!


Ona je jednom prilikom otkrila da je, kada je zatrudnela s dečkom Kerijem Luisom, koristila lek protiv akni koji može da utiče na mozak i srce ploda ili da izazove deformitete lica. Toni je zbog toga odlučila da abortira, a nekoliko godina kasnije je njenom sinu Dizelu dijagnostikovan autizam.

 

 

Happy birthday to my handsome son @diezel_braxton !!!!! The President of Sexiness & Awesomeness ????????????❤️

A photo posted by Toni Braxton (@tonibraxton) on

Znala sam da sam oduzela život... Verovala sam da je autizam mog sina Božija kasna", rekla je tada Toni.

Međutim, Brekstonova je nedavno ponovo iznenadila javnost. Ona, naime, tvrdi da je Dizel uspeo da se izleči.

 

Najslađa fotografija koju ćete danas videti: Naša omiljena poznata mama ponovo nasmejala ceo svet (FOTO)

Moj mlađi sin Dizel pati... ili bolje da kažem - patio je od autizma. Ja sam jedan od srećnih roditelja", rekla je ona. "Rana dijagnoza sve menja! Naši životi su sada drugačiji. Posle 10 godina vrednog rada i lečenja, mogu da kažem da je Dizel jedno društveno dete i veoma, veoma smo srećni."

Ona je otkrila da je primetila da s Dizelom nešto nije u redu kada je shvatila da on ne stvara kontakt očima s drugima dok mu se obraćaju i da se uglavnom igra sam.

( Izvor: Story )
makonda-tracker