iznenađenje

Obožavali smo je u seriji "NCIS: Los Angeles", a sada će ova lepotica voditi Evroviziju

0

U Lisabonu se od 8. do 12. maja održava takmičenje za pesmu Evrovizije, a iznenadićete se kome je pripala čast da vodi ceremoniju.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Takmičenje za pesmu Evrovizije održava se 63. put, a domaćin je ove godine Lisabon, zahvaljujući prošlogodišnjoj pobedi Salvadora Sobrala. oficijelni slogan Eurosonga je "All Aboard!" ("Ukrcavanje").

 

Zemlje koje se takmiče u prvoj polufinalnoj večeri takmičenja za Pesmu Evrovizije, u utorak 8. maja, su Azerbejdžan, Island, Albanija, Belgija, Češka Republika, Litvanija, Izrael, Belorusija, Estonija, Bugarska, Makedonija, Hrvatska, Austrija, Grčka, Finska, Jermenija, Švajcarska, Irska, Kipar.

 

foto: Profimedia

U prvom polufinalu nastupiće predstavnici devetnaest zemalja, od kojih će se u finale plasirati deset sa najviše osvojenih glasova publike i stručnog žirija zemalja učesnica. Osim zemalja učesnica i gledaoci iz Španije, Velike Britanije i Portugalije će moći da daju glas omiljenoj pesmi u prvom polufinalu.

 

Kroz samo takmičenje vodiće nas čak četiri dame, i to: Katarina Furtado, Danijela Rua, Filomena Kautela i Silvija Alberto.

 

 

A post shared by Daniela Ruah (@danielaruah) on

Naravno, najveće iznenađenje i oduševljenje izazvalo je angažovanje holivudske glumice Danijele Rue. Ovu lepoticu smo imali priliku da upoznamo kao agentkinju Kenzi Blaj iz serije "Mornarički istražitelji: Los Anđeles", a verujemo da će se mnogi oduševiti kada je vide u elegantnoj toaleti.

 

 

makonda-tracker