nova emisija 30 minuta

Sanja Ilić: U Lisabonu ćemo dati sve od sebe!

0

Sanja Ilić gost je nove emisije “30 MINUTA“ koja će na programu Edu TV - Obrazovne televizije biti emitovana u petak 4. maja od 20:30h

foto: promo
foto: promo

Gost emisije “30 MINUTA” ovog petka je frontmen grupe “Balkanika” Sanja Ilić. Ova grupa proslavlja 18 godina postojanja, a uskoro predstavlja Srbiju na 63. Evrosongu sa numerom “ Nova deca”. Za “30 minuta” otkriva da će njihov nastup sigurno biti zapažen i da će osvojiti simpatije naših ljudi u dijaspori.

 

Očekuje da će zemlje u regionu kao što su Hrvatska, Slovenija, Makedonija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina glasati za našu pesmu iz razloga što je izvode na maternjem jeziku i što ovaj zvuk podseća na ceo Balkan.

foto: promo

U Lisabonu će dati sve od sebe da Srbiju predstave na što bolji način i dodaje da se ne opterećuje plasmanom. Na sve negativne komentare, smicalice, skandale i nameštaljke iskreno odgovara da je sa 18 godina koliko postoji Balkanika postao pametniji, mudriji i da je uspeo da nadvlada negativne stvari. Za kraj otkriva pravi razlog zašto se neće pojaviti na sceni Evrosonga, nego će biti u ulozi supervizora.

 

Autor i voditelj emisije je Dejan Jelača.

makonda-tracker