spremna da ostane sama

Katarina Šišmanović otvoreno o emocijama: Strašno je deliti život sa nekim, a biti sam

2

 

Voditeljka Katarina Šišmanović priznaje da nije uvek raspoložena za smeh i šalu, ali da uz posao koji voli brzo zaboravi sve privatne probleme.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Kada je neko povredi, Katarina nastavlja dalje i ne prašta, jer smatra da osoba koja voli nema želju za izdajom i povređivanjem.

 

- Smatram da osobama koje su me razočarale i nije bilo mesto pored mene. A svako ko je otišao, znači da nije želeo da bude tu i ne bi ostao sve i da ja odlučim da se borim. Ipak, ako je u pitanju stvar koja se da oprostiti, spremna sam da pređem preko toga, ali se moj odnos bitno promeni i to se oseti jer ne umem da glumim.

 

Katarina nema neke posebne zahteve u ljubavi:

 

- Nemam standarde u ljubavi, samo osećaj koji mi kaže sa ovom osobom mi je lepo ili ne. Nekada i idealan muškarac, po svim parametrima, može da nam bude odbojan. Jednostavno iz nekog razloga nas ne privlači i bez obzira na to što glava smatra da ispunjava kriterijume, srce zna da kaže “pa i ne baš”. Mnogo je teško pomiriti razum i srce. Ne mogu da budem sa osobom s kojom mi vreme sporo prolazi i koja me ne inspiriše. Ako se u budućnosti ne pojavi taj s kojim će mi se sve kockice poklopiti, neće mi biti problem da ostanem sama jer samoća nije najstrašnija stvar na svetu. Strašno je deliti život s nekim, a biti sam. Pre ću uživati u svojoj samoći nego deliti život s nekim ko nije ono što želim.

 

 

makonda-tracker