novi izazov

Katarina Šišmanović prebrodila ljubavnu krizu: Nakon što se zbog bolnog raskida povukla iz javnosti vraća se na male ekrane

0

Jedno od naših omiljenih tv lica dogo nije bilo na malim ekranima, a sada se nakon burnih događaja u njenom privatnom životu ponovo vraća

foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Katarina Šišmanović je nekada bila zaštitni znak emisije "Sve za ljubav" i mnogima omiljena voditeljka.

 

Pre dve godine je raskinula četvorogodišnju vezu sa direktorom produkcijske kuće "Emotion" Goranom Stamenkovićem, a onda je odlučila da se povuče iz javnosti.

 

Sada ćete opet imati prilike da uživate u Katarini jer se vraća kao voditeljka novog kviza "Ko je na vrhu", koji će voditi sa Milanom Kalinićem.

 

 

Zaista sam želela da posle emisije kao što je "Sve za ljubav", izaberem nešto što će na neki način predstavljati stepenicu više u mojoj karijeri. Kada su mi ponudili kviz "Ko je na vrhu?", u tome sam prepoznala jedan potpuno novi izazov i nešto kroz šta ću unaprediti sebe i svoju dosadašnju karijeru. Kviz je potpuno drugačiji, veoma autentičan, nešto što do sada nije viđeno na ovim prostorima, a iznad svega zabavan - rekla je Katarina "Pink.rs".

 

 

makonda-tracker