novi glossy

Lepa Brena: Trenuci koje ću još dugo pamtiti

0

Koncertnu turneju po Americi legendarna pevačica iskoristila je i za uživanje u svom drugom domu u Majamiju, ali i da se druži sa sestrom Faketom i njenim naslednicima

foto: Privatna arhiva
foto: Privatna arhiva

Velika turneja po Americi i Kanadi legendarne pevačice Lepe Brene, koju ovoga puta deli sa starijim sinom Stefanom, zakazana je u pravom trenutku. Pored zadovoljstva koje joj donose koncerti, jer se druži sa publikom i sa drugog kontinenta, Brena nalazi dovoljno vremena da se odmori, opusti i uživa u trenucima sa najužim članovima familije koji inače žive u Americi.

 

Divno vreme i dobro raspoloženje čine da pevačica blista od zadovoljstva, a svoj boravak preko okeana ne želi da joj poremeti nijedna nepredviđena situacija.

 

- Uglavnom se hranimo po restoranima jer ne želim da ovde spremamo hranu u kući. Majami inače obožavam jer ima najbolju energiju na svetu - počinje Brena, posebno srećna što je dovoljno blizu svojoj rođenoj sestri Faketi, koja inače živi u Kanadi...


Kompletan tekst pročitajte u novom, 24. broju magazina Glossy, koji dobijate na poklon uz današnje izdanje lista Kurir.

 

Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

foto: glossy

 

makonda-tracker