BEZ USTEZANJA

Skoro 100.000 evra za gala proslavu: Lepa Brena sinu Viktoru kupila luksuzni automobil za njegov 20. rođendan (FOTO)

3

Lepu Brenu godinama je bio glas da je štediša, međutim, folk zvezda i te kako ume da odreši kesu, naročito kada su u pitanju njeni sinovi.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Brena je za 20. rođendan mlađeg sina Viktora potrošila čak 70.000 evra, što na skupoceni automobil, što na gala žurku!

 

 

Naš sagovornik blizak pevačici i njenom suprugu Slobodanu Bobi Živojinoviću otkriva da je Brena rešila da počasti Viktora jer je zadovoljna njegovim ponašanjem, a i posao joj u poslednje vreme ide odlično. „Grand produkcija“, čija je suvlasnica, odlično posluje, a u toku je i njena turneja, za koju vlada veliko interesovanje publike.

"Brena je sinove Stefana i Viktora vaspitavala da ne budu bahati i da uvek cene ono što imaju. Oni su uvek imali dobar džeparac, ali nikada im nije bilo dozvoljeno da se razbacuju. Često su smatrali da njihova majka preteruje i da bi mogla da im dozvoli da se malo više opuste, ali ona je u nekim situacijama bila nepopustljiva i to se isplatilo. I Stefan i Viktor su pošteni i vredni, Stefan je diplomirao i gradi pevačku karijeru, a Viktor studira i na putu je da se uključi u porodični biznis, tako da je Brena zaključila da može da ih ponekad nagradi luksuzom, a Boba se složio sa njom", otkriva naš sagovornik.

On navodi da je pevačica dugo razmišljala kako da obraduje Viktora za rođendan, pa je odlučila da mu pokloni „audi rs3 sportback“ vredan čak 60.000 evra, a pošto njen naslednik voli da okuplja društvo, odlučila je i da finansira žurku u njihovoj porodičnoj vili na Bežanijskoj kosi.

"Brena je trenutno sa Stefanom na turneji u Americi, tako da njih dvoje nisu mogli da budu na proslavi, ali se zato potrudila da sve bude na nivou. Za rođendan je izdvojila čak 10.000 evra, a skoro sve je, verovali ili ne, otišlo na iće i piće. Živojinovići vole da njihovi gosti uvek imaju kompletan ugođaj, tako da su se potrudili da trpeza bude bogata, a jelovnik je kreirao Boba, dok je izbor pića bio kao u najboljim restoranima. Iako je Viktor dugo bio na dijeti, pošto je dosta smršao, na rođendanu je dao sebi oduška", kaže naš sagovornik i dodaje da je i slavljenik bio darežljiv:

Viktor obožava muziku i voli da čašćava, pa je mladi pevač Uroš Živković sa muzičarima dobio veliki bakšiš od njega, ali i od drugih gostiju, naročito od Bobinog najstarijeg sina Filipa. On je stalno bio na vezi sa verenicom Aleksandrom Prijović, koja nije mogla da prisustvuje slavlju jer je iste večeri imala nastup u Portorožu.

 

Na slavlju održanom u petak uveče bilo je stotinak gostiju, koji su ostali do zore, a iako su mnogi doneli skupocene poklone, svakako se najviše istakla slavljenikova majka. Kako saznajemo, jedina njena želja bila je da kuću po povratku iz Amerike zatekne u stanju u kakvom ju je i ostavila, jer je poznato da Brena ne voli nered!

makonda-tracker