DEPRESIJA

Beživotno telo Prinsa i gomila opijata ukazivali su samo na jedno: Smrtonosna doza lekova bila je kobna za velikog umetnika

0

U subotu se navršava dve godine otkako nas je zauvek napustio legendarni američki umetnik Prins.

foto: Profimedia

Legendarni muzičar preminuo je na svom imanju Pejsli park u Minesoti, a njegovo beživotno telo pronađeno je u liftu. Iako se prvo spekulisalo da je Prins umro od gripa, uskoro je ustanovljeno da se predozirao, a najnoviji toksikološki izveštaj je pokazao da je čuveni Prins u trenutku smrti imao smrtonosnu dozu fentanila u krvi.

 

 

Na snimku se vidi pusto imanje, a svuda su ostavljene bočice sa lekovima. U delu kuće gde je Prins provodio svoje poslednje dane pronađena je i već količina novca, ali i ličnih stvari koje su bile nabacane na gomilu.

 

foto: Profimeda

Navodno se na snimku može videti i Prinsov leš, ali je taj deo isečen.


Policija je detaljno snimila svaki deo kuće. Svuda po kući postavljene su Prinsove nagrade, ali nigde ne može da se vidi nijedna porodična fotografija, ili bar fotografija sa prijateljima. Na jednom zidu je oslikan i mural sa Prinsovima likom, koji je "gledao" pevača kako uživa u kući. Na mnogim vratima i zidovima u kući oslikan je sam Prins u različitim varijantama.

 

A post shared by PRINCESTAGRAM (@prince) on

Takođe, na pojedinim fotografijama se vidi i Prinsova "soba za lepotu", koja je bila puna kozmetičkih preparata i šminke. Kako navode svetski mediji u kući su pronađene bočice sa kremama koje koštaju i po nekoliko stotina dolara.

 

foto: Profimeda

Pronađena je i farba za kosu, pored koje je stajao svežanj novčanica.

Inspektori su u toj sobi pronašli i nekoliko kutija pune vitamina i suplemenata kao i recepte za lekove. Na stolu su ostale razbacane četkice za šminkanje, pincete, grabulja za kosu, ali i senke sa šljokicama.

 

foto: Profimeda

U jednom delu kuće Prins je imao prostoriju u kojoj je držao klasere pune papira, ali i torbice pune opijuma i lekova.

 

foto: Profimeda

Jednu sobu Prins je izdvojio samo za cipele. U njoj su pronađene visoke potpetice, ali i mnogo pari zlatnih i srebrenih cipela.

 

 

makonda-tracker