očinska ljubav

Fizički bol bude i prođe, a ono što ostaje dugo traje: Dragoljub Bekvalac na sve načine pokušava da pomogne skrhanoj Nataši

0

Porodica je uz Natašu. 

foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić
foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Dragoljub Bekvalac, otac Nataša Bekvalac, koju je suprug Luka Lazukić samo mesec dana posle porođaja, pretukao, rekao je da je uz svoju ćerku neprestano i da joj cela porodica pruža veliku pomoć i da će na kraju pobediti.

 

 

 

 

 

 

 

"Živeti i gledati sada Natašu kako je jedan monstrum doveo, majku svog deteta, zaista je teško i sve emocije su ukljućene i rade i jako teško podnosim to, a zamislite kako je njoj. Fizički bol bude i prođe, a ono što ostaje i dugo traje", ispričao je Bekvalac.

 

 

Nataša je zaista u tog čoveka bila zaljubljena, sem ljubavi i lepog čoveka ispred sebe nije čula nas ni sestre ni roditelje i nije mogla da pretpostavi da se neko iz princa pretvori u zver zarad interesa. Ona je srcem ušla u tu vezu. Ona je nekoliko puta doživela maltretiranja koja nisu završila batinama. Ona zbog svoje porodice i javnosti, kako je sama rekla, izdržavala da ne ispadne da se treći put razvodi, ali kada je došlo do udaranja po stomaku iz kojeg je izašlo pre mesec dana njegovo dete, kada je tukao majku svog deteta, koje je bilo samo pet metara u drugoj sobi", pričao je za Jutarnji program TV Pink.

 

"Nataša je nežna, lepa i uvek vesela i nasmejana, a kada sam video jedno skrhano, nežno telo, bez trunke osmeha, snage, prebijenim telom, razbijenom glavom, to nikom ne bih poželeo, to je jedan prizor za stravu i užas", opisao je Bekvalac.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker