iskreno o ljubavnim vezama

Snežana Dakić: Teško je danas pronaći partnera, muškarci mojih godina su zapušteni, a mlađi bi mogao da mi poremeti odnos sa ćerkom

2

Snežana Dakić, autorka i voditeljka, govori o odnosu koji je izgradila sa ćerkom jedinicom, Laurom, o tome kako se snalazi kada je reč o pronalaženju novog životnog saputnika i očekivanjima i realnosti u ljubavnim odnosima sa današnjim muškarcima.

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Poznata voditeljka je pre četiri godine raskinula brak sa Vladimirom Mikićem, sa kojim je danas u dobrim odnosima, a ona i ćerka Lara su ostale kao snažan tandem i najveća podrška jedna drugoj. 

 

foto: Adria Media Arhiva

Koliko je žena u njenim godinama zahtevna i da li ona kao majka ima prostora za ljubavni život, Snežana otkriva:

Žena u srednjim godinama je zahtevna jer se ostvarila i u poslu i kao majka. Lako razotkrije muškarca, pa ne može da ih idealizuje. Ne pada na fore i laži pa se teže i zaljubljuje. Ako dobro izgleda, može da bira, pogotovu ako ima solidan kvalitet života. Ovima kojima treba izdržavanje nisu toliko probirljive. Teško je u mojim godinama pronaći čoveka koji je istovremeno zreo i atraktivan. Muškarci mojih godina u ovoj zemlji prilično su zapušteni. S druge strane, fizička privlačnost mlađih dama je nesporna, a za muškarca je to kao lakmus papir. On dođe u džipu, sa skupim satom, u firmiranim patikama, a ona i ne pita da li je oženjen. Tu su i poneki pokolon, i putovanje, i svi zadovoljni. Zrele žene, međutim, imaju svoj život, decu, duhovite su , a zrelost je seksi. I to privlači mlađe muškarce. Ipak, u obe kombinacije straro-mlado nedostaju komunikacija i razumevanje  pa se to brzo izgustira", kaže voditeljka. 

foto: Instagram

Na pitanje da li sebe može da zamisli u vezi sa mlađim muškarcem, Snežana kaže:

Od onih sam žena koje umeju da budu i same, jer pogrešno je uletati iz veze u vezu. Treba vremena da čovek shvati ko je i šta mu stvarno treba. Međutim, kada imate žensko dete, stvari postaju mnogo kompleksnije sa ulaženjem novog partnera u vaš život. Vidite, da se to do sada dogodilo, kao što nije, ne bi bilo većih problema. Međutim, Laura sada već ulazi u pubertet, stasava u mladu ženu, pa će moj izbor budućeg partnera biti prilično uslovljen time. Ako bi to bio suviše mlad i atrakivan muškarac, ona bi mogla nesvesno da razvije simpatije prema njemu, i tako bi stvorila rivalitet prema meni. Nadam se da ću pronaći zrelog partnera, koji će biti snažna muška figura i koji će imponovati mojoj ćerki, bez rizika od ikakve patologije. Normalna majka uvek pazi da ne uđe u vezu koja će joj poremetiti odnos sa decom", kaže Snežana

 

makonda-tracker