tvrdi da je sve to neistina

Poruke koje mi je pronašla slao sam prijateljima i poslovnim partnerima: Luka Lazukić protiv Nataše podneo krivičnu prijavu za klevetu!

4

Nemila situacija desila se usled ljubavnih poruka koje je Nataša pronašla u telefonu svog supruga. 

foto: Glossy Press

Okrivljni za nasiliničko ponašanje prema supruti supruge reako je da je protiv Nataše Bekvalac podneo krivičnu prijavu za klevetu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja svoju ženu nisam pretukao i nisam razvlačio po kući. Odakle joj povrede to pitajte nju. Ako ona ne zna, onda će tužilaštvo da utvrdi i sudski veštak. Osuđujem porodično nasilje i nasilje nad ženama. A još više osuđujem lažne prijave radi koristiljublja, radi svih tih žena koje su realne žrtve tog nasilja", ponavljao je Lazukić.

 

Lazukić je na činjenicu da je Nataša Bekvalac u njegovom mobilnom telefonu otkrila intimne poruke od devojaka iz Zagreba i Beograda sa kojima se dopisivao, da je svađa zbog toga izbila, rekao da emotikone srca i poljupca, te rečenice "nedostaješ mi", "jedva čekam da te vidim", piše raznim ljudima.

 

Ja i poslovnim partnerima šaljem takve poruke. U Zagrebu nemam devojku, imam prijatelje. Svoju ženu nisam varao, moja žena u mom telefonu nije našla nikakve dokaze bilo kakve seksualne konotacije. Da se razumemo, Nataša ima šifru mog telefona, osoba koja daje šifru ne radi stvari koje je ona rekla" rekao je Lazukić.

 

 

makonda-tracker