progovorio

Ona je spremna na sve pa i da sama sebi nanese podlive i modrice: Luka Lazukić ispričao detalje kobne večeri

19

Luka Lazukić tvrdi da nije tukao Natašu Bekvalac, da ona tog jutra kada je izašao iz stana nije imala modrice i posekotine na licu.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

"Napad je bio na mene. Prvo agresivno buđenje, a potom verbalni napad. Fizički me je napala udarajući po telu. A ja sam je tada sklonio i pokušao da pričam s njom" tvrdi Lazukić.

 

 

Lazukić čak navodi da je on povređen u navodnom napadu, ali povrede nije pokazao, rekao je za Blic. 

 

Ne možete da vidite, ima ko će da ih gleda. Ja sam oko 9:45 ujutru poljubio svoju suprugu i ćerku i izašao iz stana. Ona tada nije imala povrede".

 

Na pitanje kako je to moguće kad je već u 10 sati Bekvalčeva sa sve modricama bila u Urgentnom centru, Lazukić je rekao da je "ona otišla posle toga, koliko vidim".

 

"Po mom izlasku iz kuće, očigledno. Što se tiče podliva na rukama i nogima, ona je išla na masažu protiv celulita", rekao je Lazukić.

 

foto: Dragana Udovičić

Na pitanje da li aludira da je Nataša Bekvalac sama sebi nanela povrede, Lazukić je rekao:

 

"Zašto je nemoguće? Ja nisam kriv, neka sud odluči. Naravno da ću se boriti za istinu, ne samo svoju već za istinu svih muškaraca koji su ovo pretrpeli od nje i koje rade po šablonu. Ta žena je spremna na sve. Da li ona samu sebe može da uradi, da li može sebi da nanese povrede, da li neko drugi može to joj uradi zarad svega? Ja sam bio u stanu svojih roditelja, jer sam došao po svoje dete koje je spavalo tu, pa da idemo na salaš. Tada saznajem sve iz medija, u šoku sam dva dana", rekao je Lazukić.

 

foto: Dragana Udovičić

Iako tvrdi da nije tukao svoju suprugu, Lazukić kaže da će prihvatiti ako ga sud osudi.

 

Ako sud osudi da je neko kriv, onda je kriv", rekao je Lazukić.

 

makonda-tracker