progovorio

Ona je spremna na sve pa i da sama sebi nanese podlive i modrice: Luka Lazukić ispričao detalje kobne večeri

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 19

UH

18-04-2018 10:11h
I ti si isto spreman na sve vidimo iz priloženog! Mislim da vam je obojima trebalo malo više i pameti i odgovornosti pošto ste imali i godine i brakove i djecu iza sebe. Vuk dlaku mijenja ali ćud nikada!

Nataša

18-04-2018 11:44h
Bože kakav kreten!!! Bolje nemoj ništa da komentarišeš, i da je tako kao što kažeš, samo se dublje ukopavaš!!! Dokle idu muškarci sa glupim pravdanjem...I da je sama sebi nanela modrice, mada ne vidim zbog čega bi to neko sebi radio, ti si je birao, nije te niko na silu oženio Natašom. Rodila ti je dete KRETENU!!! Bolje se pokrij ušima i javno se izvini umesto što je blatiš!!!

Dragan Niš

18-04-2018 14:40h
@Nataša
@Nataša.Zato što se zaletela,on sakrio od nje da ima dugove i da je prodao stan pa nema šta više da deli sa njim.Mnoogo se zeznula!!

Cile

18-04-2018 11:59h
Sve je moguce kada je Lepa Nata u pitanju.
A sto se tice njega.... pa gospodine ko te terao da zenis takvu osobu. GLava u torbi.

sasa

18-04-2018 12:47h
Koliko znam, nikome nije ostala u dobroj uspomeni (od bivsih partnera). Ostavimo sudu da odluci, ali da je bila sponzorusa, jeste. Nekako njemu vise verujem....ali neka sud odluci.

Ana

18-04-2018 13:39h
Čitam ovo što je Luka izjavio i vjerujem da je sve moguće.Treba saslušati i drugu stranu svakako.
Kad se malo bolje razmisli tri muža u relativno kratkom periodu možda je zaista i do Nataše.

jaca

18-04-2018 14:36h
Jadno dete,kako naš narod kaže,od zle majke i goreg oca,nadležan Centar za socijalni rad treba da im oduzme dete jer su oboje problematični.Gde je njoj ćerka iz prvog braka,šta traži kod babe i dede pored žive majke koja ima dadilju

mira

18-04-2018 15:01h
Nataša@ Lepo čovek kaže da je išla na razbijanje celulita-odatle modrice! Verujem mu. Mogu misliti kako je poludela kad je saznala da je vara! Do sada je bilo dobro, jer je uvek ona varala, a sad kad je dobila ona to što je drugima radila, e sad nije dobro.
Dobro je prokomentarisala njegova sestra, ko ima pameti shavatiće.
Naišla laka roba na bajana, pa dobila šta je zaslužila.

Ana

18-04-2018 15:10h
Radila sam na mestu gde sam svakodnevno gledala na šta su sve žene spremne a i muškarci. Ima kukolja i kod jednih i kod drugih.
Ostala mi je u sećanju jedna mlada žena, imala je 33 godine, tvrdila je tada da je muž mlati i tuče, i gledajući te modrice i poverovala bih, ali sve je to palo u vodu, kada je pokušala samoj sebi da iza zgrade nanese udarac u jagodičnu kost vlastitom šakom. Da nisam bila na prozoru, ne bih verovala, ali nikad. Tako da, žene su itekako spremne na sve kad nešto zacrtaju ili žele.
Naravno ja sam bila skinuta sa tog slučaja, jer sam tvrdila da je muž nije udario.
Ne kažem da toga nema, ali sve više je lažljivica, koje će pretrpiti svašta da bi došle do cilja.
P. S. Još da dodam, pravim žrtvama je zadnje na pameti imovina. Na prvom mestu im je porodica kao i oporavak od šoka, a ona je itekako lucidna pa joj medijska pažnja godi.
I baš se pitam kako to da svi muškarci sem njenog tate ne valjaju u njenom životu, a ona jedina ispravna.

Vesna M.

18-04-2018 15:44h
Nezahvalno je komentarisati, ali Natasa je javna licnost..Istina je verovatno negde izmedju..
Ipak,toliko su kratko zajedno a on se ovako ponasa; izlasci,drugarice,poruke,pijancenja.
Nije ona neki primer korektne i karakterne osobe,ali zasto su se onda vencavali i jos i dobili dete?
Ljubav? Nemaju oni pojma kakva je to emocija.
Njihov domet je "hopa cupa" pa dok traje...

Veljko

18-04-2018 15:45h
Pa Nata je svakog izvozala dok je pun djep dobar i muž

Sofija

18-04-2018 18:59h
@Veljko
Dete ne pravi muškarac, nego muškarac i žena zajedno (od ženske jajne ćelije
i muškog spermatozoida). Ne hvalite se svojim neznanjem.

vladimir

18-04-2018 16:05h
Odvratni su oboje. Gospođa "Nata" ne bi da da gospodinu da gleda ćerku do 18 godine. Tipična ženska sujeta, ona bolesna, najbolesnija. Alo, ženko, ti nosiš i rađaš, on pravi. Bili rodila da on nije dao sjeme. Ima da daš da gleda dijete kad mu se ćefne, a ne da vodiš rat svoj protiv njega preko djeteta. Ako ti dijete za to služi, onda si majka NULA. A kriv ti nije niko što u brakove ulaziš "at hok".
Ne vjerujem ni jednom ni drugom, jer oboje su neodgovorni psa da čuvaju, a kamo li da prave, rađaju i podižu djecu u braku ili van braka. Dvoje nezrelih prave i rađaju, i uskaču iz braka u brak.
Još nešto - ako je gospođa tako isprebijana, ZAŠTO SKRIVA MODRICE NAOČARIMA ZA SUNCE??? Čega se stidi? Njegovih batina? U čemu se radi?!
Kad god žena nosi naočare sunčane od batina, treba sumnjati u tolike povrede. Valjda bi prebijena žena trebala bez naočara da bude - da pokaže svijetu sramotu svoga muža.

petra

18-04-2018 21:10h
@vladimir
povraca mi se od ovog neandertalskog stave. AD hoc...
Najbolje da ovaj majmun lupi Natu toljagom u glavu I da je uvuce u kucicu da mu pere noge do kraja zivota.
a sto da ne nose naocare za sunce?
bljak!

Лела

19-04-2018 00:17h
Не бих могла да се закунем у баш све што прича оштећена...

Jasna

19-04-2018 07:20h
Jedino je Kole znao s' kim ima posla. Naravno, jako mi je žao što joj se ovo desilo jer to niko ne zaslužuje.

Ela

19-04-2018 17:16h
@Jasna
Kako vidim Nataša je naišla na nekog ko je prefriganiji od nje. Dosada su svi njeni muževi ćutali, a ona ih je pljuvala, sada je naišla na nekog ko ume i da se brani. Ovo neće baš ići tako lako, kako je mislila. Baš me interesuje, šta će biti kraj sapunice. O ovom ima da čitamo svaki dan.

Novosađanka

19-04-2018 07:58h
Čoveče pa ti nemaš ni stida ni srama...!!!!!!!!!!!! STOP NASILJU

Dragana

19-04-2018 10:54h
Istina je verovatno negde “izmedju”.
Lazukic je znao sa kim ulazi u brak, Nataša takodje.Ozbiljne godine imaju, a i iskustvo.
Možda, ne bi bilo loše, da prestanu da se eksponiraju, kada je njihova zajednička bruka na dnevnom redu.
Hvala na prostoru.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: