Dokaz

Pomak u istrazi: Otkriveno koje su fotografije iskorišćene kao predložak za lažne Cecine slike

0

Bura koja je otpočela objavljivanjem navodnih fotografija Svetlane Cece Ražnjatović na kojima je folk diva gola se ne smiruje. Ceca je nepoznate počinioce tužila a u istrazi je postignut važan pomak - otkriveno je koje fotografije su korišćene pri fotošopiranju.

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Ceca je nepoznate počinioce tužila a u istrazi je postignut važan pomak - otkriveno je koje fotografije su korišćene pri fotošopiranju.

 

 

Svetlana Ceca Ražnjatović bila je meta nepoznatih počinioca koji su još prošlog oktobra objavili njene navodne nage fotografije. Međutim, tek odnedavno sporne fotografije počele su da se šire društvenim mrežama a počinilac ili više njih  su pretili da će objaviti još fotografija kao i jedan video snimak. Vrlo brzo, međutim, dokazano je da u pitanju fotomontaža - na sliku  nagog tela nepoznate devojke pomoću fotošopa je postavjena  pevačicina glava.

 

Ceca je brzo reagovala i posle konsultacija sa svojim advokatom, protiv N.N počinilaca je  podneta krivična prijava. Ipak, u ovom slučaju je ostalo nepoznato koje su fotografije bile iskorišćene za ovu zloupotrebu.

 

foto: Dragan Kadić

 

To pitanje je sada razrešeno. Kako prenosi Alo!, otkriveno je da se  radi o fotografijama sa Cecinog koncerta u Cirihu, održanog 1. decembra 2007. godine u hali Groodonia. 

 

A post shared by Ceca SloForum (@cecasloforum) on

Ove fotografije, sa objašnjenjem šta je iskorišćeno za izradu montaže su podeljene na Ceca SloForumu na Instagramu, da bi fanovi popularne pevačice imali prilike i da se sami uvere da su fotografije koje su kružile društevnim mrežama bile samo plod nečije zlobe.

 

 

 

 

makonda-tracker