Kontroverzno

Bura na Tviteru zbog fotografije sa pokojnim ocem: Ćerka Majkla Džeksona izazvala žučnu raspravu

0

Ćerka preminulog kralja popa Majkla Džeksona, Paris, izazvala je buru na društvenoj mreži Tviter objavivši jednu fotografiju zbog koje su je mnogi fanovi osudili. Ipak, bilo je i onih koji su joj pružili podršku.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kćerka jednog od najblistavijih imena pop muzike, Paris Džekson, nedavno je izazvala žučnu raspravu među fanovima svog oca na društvenoj mreži Tviter. Ona je  objavila fotografiju na kojoj je pozirala u društvu majke Debi Rou i slavnog oca Majkla koji je umro 2009. To ne bi bilo problem da je fotografija bila prava već obrađena.

 

Paris je napisala:

 

 Mislim da je u redu sanjati o tome kako bi bilo lepo imati roditelje, pa čak i ako je to obrađena fotografija"

 

Na spornoj fotografiji, Paris se grli sa ocem i majkom - koji su isečeni sa originalnih fotografija i ubačeni na ovu. Objava je ubrzo izazvala reakcije brojnih obožavalaca pokojnog pevača. Neki su bili na njenoj strani i hvalili njene veštine u fotošopu dok su drugi bili ogorčeni.

 

Ovi drugi su ovu sliku nazvali jezivom i neprikladnom.

 

Odnos Debi Rou i Majkla Džeksona je bio loš i njihov brak se okončao 1999. Debi se tada odrekla prava na starateljstvo nad Paris i njenim bratom Majklom. 2004, posle velikog skandala oko optužbi da je pevač seksualno zlostavljao decu ona je pokušala da povrati starateljstvo nad decom ali joj nije uspelo. Odnos Paris i njene majke dodatno je pogoršan posle saznanja da  njen brat Majkl nije biološko dete njenog oca posle čega je Paris pokušala samoubistvo.

 

Paris je sa majkom samo sporadično imala kontakte a pre tri godine je prestala i da je prati na društvenim mrežama.

 

 

 

makonda-tracker