brine

Dok cela Amerika bruji o prevari njenog supruga Kloi Kardašijan broji sate do porođaja (VIDEO)

0

Njen suprug i otac deteta proveo je noć sa njujorškom striptizetom. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Stres koji trenutno proživljava jedna od članica klana Kardašijan, Kloi, koja svakog trernutka treba da se porodi, zapamtiće zauvek. 

 

 

Američki mediji, ali i društvene mreže, prepuni su snimaka iz noćnog kluba na kojima je vidljivo kako se njen dečko i otac njenog nerođenog deteta, košarkaš Tristan Tompson, ljubi s nepoznatom ženom.

 

Naravno, kako to biva danas, u svetu interneta i društvenih mreža, ubrzo se saznalo ko je dotična dama s kojom je zvezda NBA provela noć. Reč je o Lani Bler, njujorškoj striptizeti, s kojom Tompson očigledno nije imao tek prolaznu avanturu jer su viđeni nekoliko dana zaredom na raznim mestima u Njujorku, a neki snimci sežu još iz oktobra 2017. godine.

 

A post shared by Kulture Klash (@thekultureklash) on

Očevici svega kažu da je košarkaš konobaricu odveo u hotel u kojem je boravio sa svojim prijateljima i da su se u baru ljubili pred svima.

 

Ubrzo nakon što se saznalo ko je ona, zbog ružnih komentara koje su počeli da joj ostavljaju obožavaoci sestara Kardašijan, Lani Bler je svoj profil na Instagramu napravila privatnim i ono što na njemu trenutno objavljuje nije vidljivo. Ponašanje slavnog košarkaša osudili su mnogi, pogotovo što 33-godišnja Kloi Kardašijan treba da se porodi svakog trena, i to u Klivlendu, gde on igra za tamošnje Cleveland Cavaliers-e.

 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

S druge strane, moglo bi se reći da se sve vraća jer je upravo Kloi bila razlog Tompsonovog raskida s bivšom devojkom Džordan Kreg u decembru 2016. godine, kada je i ona sama bilatrudna s njegovim sinom. Kloi i Tristan su vezu započeli u septembru 2016. godine, a u decembru 2017. su objavili srećnu vest o trudnoći, koja je razveselila sve članice klana Džener-Kardašijan jer je Kloi imala velikih problema sa začećem.

 

Koji će potez sada da napravi Kloi, još uvek nije poznato, ali sigurno će potražiti savet svojih poznatih sestara.

 

 

makonda-tracker