miris raskoša

Engleski dom kao iz najlepših bajki: Amal i Džordž Kluni otvorili su vrata svog doma

2

Uvek besprekorno doterana, londonska advokatica libanskih korena Amal Kluni prvi puta je otvorila vrata svog idličnog doma u Soningu, malenom mestu u engleskom Berkširu, gde živi sa suprugom i decom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Amal Kluni, lepa advokatica za ljudska prava kojoj je pošlo za rukom da osvoji srce neosvojivog Džordža Klunija s kojim ima blizance Aleksandera i Elu, krasi naslovnicu novog broja američkog izdanja magazina Vogue u lepršavoj haljini s potpisom proslavljenog Aleksandra Mekvina

 

 

Uvek besprekorno doterana, londonska advokaatica libanskih korena Amal Kluni prvi puta je otvorila vrata svog idličnog doma u Soningu, malenom mestu u engleskom Berkširu, gde živi sa suprugom i decom.

 

 

Markantna advokatica zaista ima neverovatnu životnu priču: poznata je humanitarka, visokopozicionirana advokatica, majka blizanaca, modna ikona i supruga holivudske legende Džordža Klunija.

 

A post shared by HELLO! Pakistan (@hellopakistan) on

Dom Džordža i Amal Kluni izgleda veličanstveno, a par čuva bezbroj detalja poput slike Džordžovog psa Ajnštajna koji nije više među živima, njihovih slika s venčanja ili figure glave žirafe, što procenitelje nekretnina prilikom posete njihovom domu nije nimalo impresioniralo.

 

Rekli su da to nema nikakvu vrednost", smeje se Amal.

 

Par u svom engleskom domu živi od 2014. godine, a poslužio im je i kao mesto gde su pobegli za medeni mesec i gde podižu blizance.

 

 

makonda-tracker