uvredila ljude iz unutrašnjosti?

Aleksandra Kovač iznenadila komentarom: U vreme praznika Beograd je grad bez agresije, prostakluka i mržnje

5

Uz fotografiju praznog grada napisala je i nekoliko rečenica koje se neće svideti svima.

foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Dok su se skoro sve poznate ličnosti na društvenim mrežama pohvalile svojim veštinama bojenja jaja, a neki i prazničnom trpezom i svojim kulinarskim umećem, pevačica Aleksandra Kovač na današnji dan objavila je nešto potpuno drugačije, piše Pink.rs.

 

Naime, ona je uslikala prazne ulice glavnog grada i to ne bi bilo ništa neobično da uz fotografije nije stavila sledeći opis:

 

- Najviše volim praznike i avgust, jer tada moj grad opet postane onaj dobri, stari Beograd u kome sam rođena i odrasla i čiju svaku ulicu i sokak dobro poznajem. Grad bez agresije, prostakluka, mržnje. Grad u kome živi ljubav - napisala je Aleksandra Kovač.

 

Ovom svojom objavom ona je uvredila sve one koji nisu, poput nje, rođeni u Beogradu, a iz njenih reči se može zaključiti i da su oni koji su se u Beograd doselili iz unutrašnjosti doneli agresiju, prostakluk i mržnju.

 

Da li je razmislila o ovome što je napisala i namerno ove reči uputila svima koji su za praznike otišli svojim kućama ili je imala potpuno drugu nameru, još uvek nije poznato.

 

 

makonda-tracker