Iskreno

Marina Tadić progovorila o teškom periodu: Psihijatar mi je pomogao da prevaziđem probleme

1

Popularna pevačica otvoreno je govorila o teškom periodu u životu kada je bila prinuđena da potraži pomoć psihijatra

foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Pevačica Marina Tadić se pre dolaska na estradu bavila sportom. Ona je u svojoj izjavi za Alo priznala da joj uopšte nije bilo lako kada je iz sveta sporta zakoračila na estradu i susrela se sa svim njenim izazovima.

foto: Damir Dervišagić

Ona je rekla kako je svesno izabrala teži put, da bez ičije pomoći i bez veza krene u nov poduhvat i da ispočetka gradi karijeru ali da je tokom tog perioda morala da zatraži pomoć psihijatra:

Nemam ja ništa protiv da neko ima nekoga ko ga voli i ko mu pomaže. Zato sam i završila kod psihijatra, da mi pomogne da to prevaziđem. Nekako nije moglo drugačije, ja sam mnogo tvrdoglava žena. Ja sam neko ko je po svaku cenu sam gradio sebe. Želela sam da budem svoja."

Pevačica se ovom prilikom osvrnula i na odnos pa porodicom, naročito ocem:

Pre nekih 15 godina sam sa roditeljima dosta i razgovarala. Svom ocu, kome su govorili da je najbolji čovek i najbolji na poslu, sam rekla: "Šta ti imaš od toga što si najbolji?", a on mi je rekao: "Imam Marina, ja mirno spavam, kao i vi, moja porodica"

Ona je istakla kako joj je očev savet bio inspirativan i kako je odlučila da polako, korak po korak gradi svoju karijeru, uprkos svim problemima:

Zato sam ja htela da mirno spavam i da budem svoja. To me je negde vodilo, a mnogo je i teško kada nemate nikakvu podršku, kad udarate u zid, pa hoćete i kroz drugi, treći... Onda sam sebi rekla: "Polako". Normalno je da zapadaš u krize i da imaš lomove, pogotovo što se baviš ovim poslom. Povredi te svaki napis u novinama, svako može da kaže neku ružnu reč"

makonda-tracker