stigao iz amerike

Privlačan i na pragu šeste decenije: Uliks Fehmiju u poseti Beogradu

1

Sin proslavljenog jugoslovenskog glumca Bekima Fehmijua, Uliks, došao je u kratku posetu Beogradu. Iako na jesen puni 50 godina, Uliks i dalje pleni svojim izgledom i šarmom.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Uliks Fehmiju,  važi za jednog od najlepših glumaca sa ovih prostora. Dosta toga on duguje svom ocu Bekimu Fehmiju, zvezdi jugoslovenske kinematografije, od kojeg je nasledio lepotu i talenat.

 

Iako već duže vreme sa suprugom, glumicom Snežanom Bogdanović, živi  i radi  Americi, Uliks je na jedan dan skoknuo do Beograda.

 

 

foto: Adria Media Arhiva

 

Iako nije želeo da se fotografise, koleginica Jelena Stupljanin ga je slikala zajedno sa suprugom i sliku podelila na Instagramu.

 

Uliks, koji je igrao u  "Prokleta je Amerika", "Crni bombarder", "Bulevar revolucije" a uskoro počinje snimanje prve HBO serije snimljene na ovim prostorima ,,Uspeh". tokom karijere je opravdano stekao  titulu lepog muškarca i frajera. 

 

Za koji mesec on će proslaviti pedeseti rođendan ali uprkos tome, on i dalje pleni svojim izgledom na kojem bi mu pozavideli i mnoge mlađe kolege.

 

 

makonda-tracker