luksuz o kome ćete pričati

Pogled koji ostavlja bez reči: Njujorški dom Dženifer Lopez i njenog mlađeg dečka za nepunih 16 miliona dolara

0

Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez počastili su se stanom na 36. spratu stambenog nebodera 432 Park Avenije. Trosobni stan, s četiri i po kupatila, prostire se na 370 kvadratnih metara, a ono što ga čini posebnim je prekrasan pogled Njujork, s obzirom da je reč o najvišoj stambenoj zgradi na zapadnoj hemisferi

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Novi njujorški dom Džej Lo i Aleksa Rodrigeza zauzima polovinu 36. sprata, nad kojim se uzdiže još šezdeset spratova.

 

 

Neboder koji je pod 24-satnom zaštitom, poseduje parking, prostoriju za poslovne sastanke, privatnu bioskopsku dvoranu, bazen, teretanu, otvoreni prostor za zabavu i rekreativni centar, a njegovim je stanarima na raspolaganju i restoran koji vodi šef sa tri Mišelin zvezdice.

 

U ukusnim zalogajima s prekrasnim pogledom na Njujork, golupčići će moći da uživaju i izljubavnog gnezda do kojeg ih vodi privatni lift i time zvezdani par štiti od znatiželjnih pogleda suseda.

 

Ali pogled na Njujork nije rezervisan samo za doručke ili ispijanje kafice, u njemu će Džej Lo moći da uživa dok se opušta u penušavoj kupki, s obzirom da pored jednog od brojnih prozora ovog 3,7 metara visokog stana, ima ugrađenu samostojeću kadu. Za njega je par izdvojio 15,3 miliona dolara, što je čak 2,2 miliona manje nego što je prodavac tražio.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

Spomenimo da preseljenje u novi dom za Džej Lo znači stiskanje u manji stan, s obzirom da se njen bivši dom, dvoetažni četvorosobni penthaus prostirao na 600 kvadratnih metara. Za ovaj je stan Lopez u novembru prošle godine oglasila prodaju, tražeći 26,95 miliona dolara.

 

 

 

makonda-tracker