Rasplet

Kraj sage? Isplivali detalji dogovora Breda Pita i Anđeline Džoli oko brakorazvodne parnice

0

Otkako su se rastavili, Andželina Džoli i Bred Pit ne prestaju da privlače pažnju medija. Njihova brakorazvodna parnica dugo je tapkala u mestu zbog insistiranja Anđeline da svom sada već bivšem suprugu onemogući kontakt sa decom. Kako prenosi britanski ,,The Sun", dvoje glumaca su konačno uspeli da se dogovore.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Anđelina Džoli i Bred Pit, jedan od najpoznatijih VIP parova, izazvali su veliko uzbuđenje u javnosti kada su objavili da se rastaju 2016. godine. Otada je njihov razvod postao meta pažnje medija ali i armije njihovih fanova. Iako je Anđelina našla novog dečka, odbijala je da proces privede kraju, optužujući pritom svog bivšeg supruga za zlostavljanje njihovo šestoro dece.

 

foto: Profimedia

Jabuku razdora je predstavljalo pitanje starateljstva nad decom. Iako je Anđelina povukla optužbe za zlostavljanje ona nije želela da Bred Pit učestvuje u njihovom vaspitanju. Ipak, čini se da je konačni dogovor blizu.

 

foto: Profimedia

Kako prenosi britanski tabloid ,,The Sun", Anđelina je popustila i dogovor je blizu. Izvor blizak paru je potvrdio da je glumica prelomila i odlučila da dozvoli Bredu Pitu da viđa decu:

 

Bred i Anđelina su sporazumno dogovorili i druge uslove u vezi razvoda. Sve će biti rešeno za  nekoliko nedelja. To je veliki zaokret s obzirom da je glumica bila prilično oštra u pravnoj bici i da nije htela da Bred učestvuje u odgajanju dece"

Izvor ,,The Sun" je presekao i nagađanja medija o mogućem poništenju razvoda.

 

 Ključna stvar je da se slažu da dele starateljstvo Šuškalo se kako će se razvod poništiti, ali to nije ni blizu istine"

Po njegovim rečima, ovo je veliki preokret pošto je Andželina bila rešena da ne popusti i tvrdoglavo je odbacivala i mogućnost da da ustupak protivničkoj strani.

 

 

 

makonda-tracker