Novi glossy

Vesna Čipčić: Nikad nije kasno za ljubav

0

Nekoliko dana pošto je proslavila 64. rođendan, naša slavna glumica govori o tome šta joj je donelo novo životno poglavlje i priča o stvarima koje je najviše pokreću

foto: glossy
foto: glossy

Kažu da se u životu lepe stvari uvek umnožavaju, posebno kod onih koje inače krasi vedar duh i dobro raspoloženje. Naša proslavljena glumica Vesna Čipčić u očima mnogih upravo je takva, uvek nasmejana i spremna da dočeka svaki novi izazov koji joj život donese.

 

Mada je dugo svoj rođendan, 23. mart, slavila i kao početak proleća u svom prelepom vrtu u srcu Beograda, ovog puta obaveze, ali i sneg koji je tog dana prekrio prestonicu promenili su joj plan.

 

- Rođendan sam dočekala s kolegama u Beogradskom dramskom pozorištu, gde uveliko pripremamo novu predstavu u režiji Kokana Mladenovića "Klošmerl" - počinje priču Vesna, koja se već raduje premijeri zakazanoj za 19. april...

 

Kompletan tekst pročitajte u novom, 20. broju magazina Glossy, koji u sredu, 28. marta dobijate na poklon uz dnevni list Kurir.


Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

 

foto: Glossy

 

makonda-tracker