Iskreno

Otvoreno o životu posle razvoda: Emina Jahović objavila nekoliko važnih odluka

0

U javnosti se već duže vreme spekulisalo šta će se desiti sa decom posle završetka razvoda Emine Jahović i Mustafe Sandala, gde će pevačica živeti i da li će zadržati prezime bivšeg muža. Te dileme su razrešene pošto se pevačica obratila medijima i svojim fanovima na Instangramu.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Razvod do skora skladnog para Emine JahovićMustafe Sandala izazvao je brojne spekulacije u javnosti ali pevačica se nije previše oglašavala tim povodom. Ona je po prvi put otkrila kakve odluke je donela nakon kraha desetogodišnjeg braka.

 

Emina je  razrešila pitanje kome će pripasti sinovi  Jaman i Javuz.

 

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

Posle razvoda sinovi ostaju kod mene. Deca su prevazišla Mustafin i moj razvod."

Ona je zatim odbacila mogućnost da  zadrži muževljevo prezime Sandal.

U medijima sam uvek bila Jahović, čim se završi proces razvoda tako će biti i u svim dokumentima"

foto: Instagram

Pevačica je konačno objavila gde će živeti. Njen izbor je da  život nastavi u Istanbulu, ali iz samo jednog razloga. O tome je pisala na svom storiju na Instagramu. 

Dragi moji fanovi, svi koji me podržavate i volite u ovim teškim trenucima... Želim da vam kažem da sve spekulacije na temu mene, odlaska u Novi Pazar i života tamo, nisu istinite i nisu tačne. Svoj život, kao i pre, nastaviću ovde, baš u Istanbulu, zbog školovanja svoje dece i zbog života na koji sam navikla, a u Beograd i Novi Pazar ići ću isključivo iz privatnih i, naravno, poslovnih razloga."

Ovim povodom se njen, sad već bivši muž nije oglašavao.

 

 

 

makonda-tracker