trpela jake bolove

Ana Pendić hitno operisana: Ne smem ni da pomislim šta bi se desilo da sam sačekala još malo

0

Voditeljka Ana Pendić mesecima je trpela jake bolove, a nakon što je magnentna rezonanca pokazala da boluje od teškog oblika diskus hernije morala je hitno na operaciju.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Ana je operisana u utorak i juče je puštena na kućno lečenje.

 

- Najteže mi je bilo jer nisam znala kako će Sara da reaguje. Ovo je prvi put da smo se ovoliko razdvojile, a pogotovo zbog povoda. Porodica se trudila da je dodatno animira, pa je junački izdržala. Sada smo zajedno pa je sve lakše - kaže Pendićeva koja ima samo reči hvale za doktore i medicinske sestre koji su brinuli o njoj sve ovo vreme:

 

- Nemam dovoljno reči hvale za doktore i sestre koji rade u državnim institucijama u jako lošim uslovima i za malo novca. Odgovorni su za živote ljudi i pored svega toga nađu dovoljno snage i osmeha za pacijente - ističe voditeljka i savetuje sve ljude koji imaju slične probleme da ne čekaju da odu na pregled već da preventivno reaguju.

 

- Ne čekajte da bolovi postanu nepodnošljivi, vodite računa o zdravlju jer ne smem ni da pomislim šta bi se desilo da sam sačekala još malo - završila je Ana.

 

 

 

makonda-tracker