Uzbudljiv provod na Tasosu

Ana Pendić Radoš: Ne planiram proširenje porodice

0
Voditeljka Ana Pendić Radoš provela je sa suprugom Vojkanom i njihovom ćerkom Sarom nekoliko nezaboravnih dana u Grčkoj, a već u septembru očekuju je dve važne proslave: treći rođendan naslednice i petogodišnjica bračne zajednice
foto: Privatna Arhiva
foto: Privatna Arhiva

Šarmantna voditeljka emisije Paparazzo lov Ana Pendić Radoš (38) nedavno se vratila s letovanja koje je provela sa suprugom Vojkanom Radošem (39) i ćerkom Sarom (3), i nosi uspomene koje će dugo pamtiti.

 

Ana Pendić Radoš: Stilska avantura u polju suncokreta

 

foto: Privatna Arhiva

 

- Ove godine odabrali smo ostrvo Tasos i hotel Blue Dream Palace koji se pokazao kao pravi izbor zbog prelepe plaže, savršene prirode, velikog broja sadržaja za Saru i divnih restorana i barova za nas. Išli smo na odmor s prijateljima koji imaju tri devojčice, tako da je Sara uživala. Njih četiri zajedno su plivale, uživale u talasima i pravile figure u pesku, a uveče su đuskale uz muziku dok smo se mi opuštali uz savršenu hranu i piće – u jednom dahu Ana sabira utiske s letovanja i otkriva da se raduje septembru kada će porodica Radoš upriličiti proslavu trećeg rođendana svoje mezimice, ali i obeležiti petogodišnjicu hramonične bračne zajednice.

 

foto: Privatna Arhiva

 

- Vojkan i ja proslavićemo u septembru pet godina braka. Ipak, od kada se rodila Sara, tom datumu ne pridajemo mnogo značaja, više se radujemo njenom trećem rođendanu koji je takođe u tom mesecu. Polako počinjem da planiram kako će izgledati ta proslava i to mi pričinjava veliko zadovoljstvo – priča Ana koja za sada ne planira proširenje porodice.

 

Ana Pendić Radoš: Magija prirodnog izgleda
 

foto: Privatna Arhiva

 

- Suprug i ja fokusirani smo na posao i neke privatne stvari, tako da za sada ne planiramo da imamo još dece. Što se posla tiče, nakon jedne od najuspešnijih sezona Paparazzo lova, od septembra krećemo s još više energije i ideja u istom ritmu i sastavu – kaže gospođa Radoš.

makonda-tracker