harizma joj je najvažnija

Često je na meti kritika zbog svog stila, ali ona ne odustaje: Rada Manojlović otkrila zašto ne želi da angažuje stilistu

0

Atraktivna pevačica Rada Manojlović definitivno ima vodeću ulogu kada je reč o negativnim kritikama modnih kreatora, a kaže da nikada neće angažovati stilistu.

foto: Nemanja Pančić
foto: Nemanja Pančić

Rada priznaje da namerno oblači haljine koje će izazvati buru reakcija, iako je svesna da većina njenih odevnih komada nije u trendu.

 

- Ponovo sam se obukla sama za ovu emisiju i dobila sam komplimente od Saše Popovića. Mislim da je ipak moja harizma važnija od neke haljine koju imam. S druge strane, stvarno mi je važno da se ja osećam dobro u onome što nosim. Međutim, ja se napravim luda jer znam da će me ispljuvati i to namerno obučem - kaže Rada i dodaje da ne želi da liči na njene mnogobrojne koleginice.

foto: Marina Lopičić

- Volim da štrčim, ne želim da budem savršeno upakovana kao sve devojke, već želim da budem ja, sa svojim manama i svojim doživljajima lepog. Zašto mi ne dozvolite da moja lepota bude u mojim očima i da imam pravo na svoj izbor? I dalje ću biti pri svome, samo ću angažovati stiliste za neke spotove - samouvereno će Rada.

 

Ipak, Manojlovićeva ne krije da će prvi put sarađivati sa stilistom, i to sa Sašom Vidićem, koji je oduvek imao brutalne prozivke na njen račun.

foto: Damir Dervišagić

- Videćemo šta će Sale da uradi. Mogu reći da sam veoma uzbuđena zbog toga, a i on. On i ja imamo čudan odnos za medije, zbog prozivki, konstantnih kritika, tako da mislim da će i vama biti vrlo zanimljivo. On ima odgovornost jer radi sa osobom koju je toliko kritikovao i pomogao je narodu da ima mišljenje da ja ne znam da se obučem. Ne treba biti zlopamtilo, pogotovo ako taj neko ima talenta. Zašto da kažem da ne želim da mi ikada stajling sredi Saša Vidić kada je priznat u svom poslu? Znam da prihvatim kritiku na pravi način i treba preći preko ponosa - ističe pevačica.

 

 

makonda-tracker