porodični problemi

Modelsica očajna: Muž je bio nasilan prema meni i ćerki, a ja sam izgubila starateljstvo nad njom

0

Ivana Stamenković Sindi, bivša članica grupe Models, otvorila je dušu u Jutarnjem programu Prve televizije i otkrila vrlo ružne detalje iz svoje veze sa Nikolom, ocem njene ćerke.

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Ivana se i dalje bori za starateljstvo nad svojim detetom, iako ga je zvanično izgubila. Naime, njen nekadašnji partner, NIkola, dobio je starateljstvo nad njihovom devojčicom Petrom. Majka, međutim, ne odustaje.

Moj slučaj je zastareo i vodim bitku od 2012. godine. Usput sam izgubila starateljstvo, iako sam ga prijavila da je vršio nasilje i nada mnom i nad detetom. U međuvremenu je dobio zabranu prilaska meni. Pored svega toga, on dobija starateljstvo. Ipak, zbog toga što su neki advokati u korumpiranim vezama sa veštacima, on i pored svega dobija papire da je podobniji roditelj od mene - rekla je Ivana Stamenković.

foto: Luka Šarac

Kada su se razveli, devojčica je imala samo 4 godine. Ivana je pitala svog advokata i za Strazbur, ali nije smela ništa da učini povodom toga, jer bi izgubila sva prava na dete, kao da mu nikada i nije bila majka.

 

 

 

makonda-tracker