propušta važne trenutke

Sindi je već tri godine razdvojena od ćerke: Izdržavam kako moram

0

Ivana Stamenković Sindi, članica nekada popularnog ženskog sastava Models, trudi se da vreme koje joj je sud dodelio sa ćerkom kvalitetno utroši.

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić



Ivana je otkrila da je sudska borba za starateljstvo privremeno obustavljena, jer je proces zbog nasilja u porodici ponovo vraćen na suđenje.

 

One su se izborile za svoja prava, slobodu i PRAVDU: Poznate dame koje nisu prećutale nasilje (VIDEO)


- Moj bivši suprug je krajem prošle godine osuđen uslovno na godinu i po dana zatvora, ali je Viši sud tu presudu ukinuo i predmet vratio Trećem osnovnom sudu. Sada se sve radi kako bi taj slučaj zastareo i kako bi nasilnik bio oslobođen odgovornosti - kaže Ivana i dodaje da joj najteže pada vreme sa ćerkom koje joj je oduzeto.

 

foto: Aleksandar Jovanović

- Izdržavam kako moram. Već tri godine smo razdvojene, a u poslednjih godinu dana desile su se krupne stvari u njenom životu. Moja Petra je završila prvi razred, odličan je đak, savršeno priča engleski i francuski i igra tenis - kaže Ivana.

Podsetimo, Ivani Stamenković Sindi, sud je pre tri godine privremeno oduzeo starateljstvo nad tada četvorogodišnjom ćerkom Petrom i dodelio ga pevačicinom bivšem suprugu Nikoli Pavloviću.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker