PRIRODNA LEPOTA

Ona je kraljica vanvremenske lepote: 11 tajni i činjenica koje niste znali o Moniki Beluči

0

Lepa glumica poznata je po izreci da su "bore lepše od plastike".

foto: Instagram

6. Poliglota

Ako mislite da je ona izreka "lepa i glupa" tačna - grdno biste se prevarili: osim formalnog obrazovanja, Monika tečno govori engleski, španski i francuski (uz svoj maternji jezik - italijanski).

 

7. Velika stopala

Možda vam se ovo neće svideti, ali - jedina mana na ovoj savršenoj ženi su - velika stopala. Doduše, to je relativna stvar. Kada uđe u radnju, traži broj 42.

 

8. Čudni običaji

Monika iza sebe ima dva braka. Sa fotografom Klaudijem Basom bila je do 1994. Potom je bila udata za Vinsenta Kasela do 2013. Tokom zajedničkog života, ona i on su živeli u odvojenim apartmanima jedne vile u Parizu, kako bi "izbegli rutinu svakodnevnog zajedničkog života".

 

9. Kakva majka, takve ćerke

Ova glumica ima dve kćerke: Devu i Leoni. Dok je 2005. bila trudna, slikala se za naslovnu stranu magazina Vanity Fair.

 

 

A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucci) on

 

10. Gde god krene ima dom

Osim stana u Parizu, ova prelepa Italijanka ima kuće u Italiji, Engleskoj i Brazilu. Zato i ne treba da čudi što joj ćerke govore francuski, engleski i portugalski. Uz italijanski, naravno.

 

11. Najstarija Bondova devojka

S obzirom na to da je za vreme snimanja filma "Spectar" sa Danijelom Krejgom imala pedeset godina, Monika Beluči je apsolutni rekorder u starosti Bondovih lepotica. Na drugom mestu je Onor Blekmen, koja je u vreme snimanja Goldfingera imala 37 godina.

 

 

makonda-tracker