Snepčet u nevolji

Pevačica zgrožena igricom na Snepčetu: Ponižavate žrtve nasilja u porodici! Stidite se!

0

Jedna od najpoznatijih pevačica na svetu, Rijana, ogorčena je zbog „propusta‟ aplikacije Snepčet i javno ih je prozvala, a fanovi su na njenoj strani. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevačica je, naime, bila deo neprikladne reklame/igrice na ovoj platformi: korisnici su pitani „da li bi radije ošamarili Rijanu ili udarili Krisa Brauna‟. Očigledno je da aludiraju na Rijaninu problematičnu vezu sa Krisom Braunom, koji je bio osuđen zbog nasilja nad Rijanom 2009. godine, dok su još uvek izlazili.

 

 

Ogorčena Rijana je postavila dugačak komentar na svom Instagram Storiju, u kome je iskritikovala aplikaciju, za koju kaže da joj nikada i nije bila među omiljenima, i prozvala čelnike ove firme da pokušavaju da ponize žrtve nasilja u porodici:

 

Sada SNEPČET znam da već znate da mi niste omiljena aplikacija! Ali samo pokušavam da shvatim koja je poenta s ovim haosom! Volela bih da to nazovem neznanjem, ali znam da niste toliko glupi! Potrošili ste novac da animirate nešto što će s namerom poniziti žrtve nasilja u porodici i napravili ste šalu od toga!!! Ne radi se ovde o mojim ličnim osećanjima, zato što ih i nemam puno... ali sve žene, deca i muškarci koji su bili žrtve nasilja ili se iz toga još nisu izvukli.... Izneverili ste nas! Stidite se!”

 

foto: Instagram stories

Deonice kompanije pale su za više od 4% nakon ovog komentara. U međuvremenu se oglasio i Snap Inc: „Ova reklama je nakaradna i nikada nije ni trebala da se pojavi u aplikaciji. Neizmerno nam je žao zbog grozne greške da reklama bude odobrena.‟ Izjavili su da istražuju šta se desilo i da će osigurati da se ovakve stvari više ne ponove.

 

Snap je blokirao igricu Da li bi radije, rekavši da su je naknadno pregledali i utvrdili da krši pravila reklamiranja na njihovoj aplikaciji.

 

 

makonda-tracker