Sećanje

I osam godina posle smrti o Kseniji Pajčin kroz suze govore: Nedostaješ mi...

0

Danas, 16. marta, navršava se osam godina od kada je preminula pevačica Ksenija Pajčin. Pre nego što je i sebi presudio, nju je ubio njen tadašnji, deset godina mlađi dečko, crnogorski maneken Filip Kapisoda.

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Velka bol za njenim odlaskom ne jenjava. Mnogi prijatelji i danas kroz suze govore o njoj, piše Kurir. Među njima je i folk zvezda Dragana Mirković.

Nedostaje mi, često je se setim jer se ona ne može zaboraviti", kaže pevačica, u čijem spotu je pokojna dens diva započela estradnu karijeru sa svega sedamnaest godina. "Tuga za njenim ugašenim mladim životom je neprolazna", rekla je pevačica.

foto: Adria Media Arhiva

Jedan od Ksenijinih najboljih prijatelja i kolega Danijel Alibabić danas je posebno tužan.

Često mislim na nju, posebno pred neke velike stvari u mom životu, jer znam da odozgo imam nesebičnu podršku. Pogledam u nebo, pronađem najsjajniju zvezdu i znam da sam pronašao Ksendžu."

foto: Instagram stories

I Vanesa Šokčić je bila bliska s pokojnom pevačicom.

Došlo je takvo vreme da se ženama tragedije dešavaju svakodnevno, pa mi Ksenija često padne na pamet. To je ono što može da se izrodi iz posesivne i fatalne ljubavi."

 

Otac Filipa Kapisode ni posle osam godina nije spreman da priča o tragediji.

Teško je, i dalje ne mogu da govorim", rekao je Mirko Kapisoda, a na pitanje da li se susreo s Ksenijinom porodicom, nije želeo da odgovori: Ne želim da pričam o tome da ne bih nekoga uvredio, shvatite me."

makonda-tracker