icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

Ova situacija unela joj je nespokoj

Suzana Jovanović na lekovima za smirenje da ne bi plakala po ceo dan: Saša Popović planira pojačanje obezbeđenja vile na Bežanijskoj kosi

Supruga direktora Granda, čija je kuća na Bežanijskoj kosi opljačkana, doživela je veliki stres nakon ove životne drame kada joj je ugrožena sigurnost u porodičnom domu. Spas je našla u u lekovima, ali samo privremeno.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Suzana se u luksuznoj vili više ne oseća bezbedno, iako je suprug uverava da nema razloga za strah.

Suzana je mnogo osetljiva i brižna prema Saši i ćerki Aleksandri i sinu Danijelu, a ova situacija unela joj je nespokoj. Iako se i muž i deca trude da joj objasne da se provale dešavaju svakodnevno i da je jasno da niko ne želi da im naudi, o čemu govori i to što su lopovi ukrali sef kada su očigledno znali da u njihovom domu nema nikoga, ona je neutešna", kaže izvor.

Suzana je našla spas u lekovima, ali samo privremeno.

Lakše joj je da pije lekove nego da plače po ceo dan, a to joj je rekao i doktor koji joj ih je prepisao, međutim, objasnio joj je da to ne treba dugo da traje. Ona je svesna da treba da se opusti, ali još nije sposobna za to. Saša se neprestano trudi da je oraspoloži i nasmeje, tako da je uveren da joj lekovi uskoro neće trebati. Osim toga, rekao joj je da će dodatno pojačati obezbeđenje vile", zaključuje izvor.

Podsetimo, u četvrtak uveče ustanovljeno je da je iz porodične kuće Saše Popovića na Bežanijskoj kosi odnet sef, u kojem su se nalazila dokumenta, nakit i satovi vredni više od 100.000 evra. Direktor Granda i njegova supruga rekli su policiji da ne sumnjaju ni na koga konkretno, a istraga je u toku.

 

foto: Dragana Udovičić