Voditelj uvek uz svog prijatelja

Sve detalje pljačke vile Saše Popovića otkriva Žika Jakšić: Sreća je da niko tada nije bio kod kuće

0

Jedan od najbližih saradnika i prijatelja Saše Popovića, Žika Jakšić, nakon velike drame pružio je direktoru Granda veliku podršku...

foto: Dado Đilas
foto: Dado Đilas

Žika Jakšić smatra da je jedino dobro što u trenutku krađe nikoga u kući nije bilo, jer bi porodica doživela veliku traumu zbog toga.

Ono što znam po Sašinoj priči jeste da su to uradili neki profesionalci koji su znali sve, i da nije kući i gde se nalaze vrednosti. S druge strane, policija kaže da se radi o klasičnoj lopovskoj pljački. Takve stvari se dešavaju ljudima svakodnevno, srećom da niko od njih nije bio kod kuće, jer bi doživeli veliku traumu zbog svega toga", kaže za Žika.

I njemu se dogodila slična stvar...

Strašno je kada se ovakve stvari događaju dobrim ljudima, svi znamo da je Saša mnogima pomogao, a i šta je sve prošao. I onda doživite da lopovi uništavaju ljude koji su dobri i koji nikada nikome ništa nisu loše uradili. Meni se dogodila slična stvar davno, potresao sam se i znam da nije nimalo prijatan osećaj", objašnjava Jakšić.

Kako Saša nema lično obezbeđenje, Žika smatra da mu ni ubuduće nije potrebno.

Njega obezbeđenje ne može da zaštiti od lopova. Ako neko želi da vas opljačka, on će naći načina da to uradi, kao što su to ovi želeli", smatra Jakšić.

foto: Damir Dervišagić

 

 

makonda-tracker