ne možemo da dočekamo!

Društvo će mu praviti i tri velike holivudske zvezde: Miloš Biković igra lik Nikole Tesle!

0

Srpski glumac uskoro će imati čast da glumi lik jednog od najvećih genija u istoriji nauke.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

 

Miloš Biković, koji trenutno u Srbiji promoviše novi ruski blokbaster Led, snimaće naredne godine i film o Nikoli Tesli, javlja Kurir.


Glumac će na ovom projektu Tesla sa budžetom od 15 miliona dolara spojiti Amerikance i Ruse, a u produkciji će učestvovati i njegova kuća Arhangel studio iz Beograda.

 

- Pripremam veliki film o Nikoli Tesli. Trenutno radimo na scenariju, a njegov život nudi mnogo materijala. Snimaćemo na engleskom, a po žanru će biti naučna fantastika. Pored mene kao Tesle, igraće i tri velike holivudske zvezde. Trenutno još nemam podelu - kaže Biković.

 

 

U filmu, kako prenose ruski mediji, Tesla se bori protiv zavojevača iz paralelne realnosti. On uspeva da se prebaci u paralelni svet, po mnogo čemu sličan našem, ali tehnološki na daleko višem nivou. Pronalazač se sreće sa tajnom organizacijom iz paralelne stvarnosti i saznaje da se na našu planetu sprema invazija. Tesla u tom trenutku ulazi u borbu protiv moćnog i opasnog neprijatelja.


Reditelj filma o Tesli je Aleksandar Boguslovski, s kojim je Miloš već sarađivao igrajući u njegovom avanturističkom filmu Izvan granica realnosti.

makonda-tracker