ima tremu

Voditeljka Slagalice obnažila se na sceni i nije pozvala muža

0

Voditeljka i glumica Kristina Radenković tumači jednu od glavnih uloga u novoj predstavi "Seks bomba", a sada otkriva šta ju je najviše plašilo.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Najveću tremu glumica je imala zbog jedne scene u kojoj je morala da se obnaži ‒ zbog toga je i zabranila mužu da dođe na prvo izvođenje. Glumica je na premijeru pozvala svoju sestru i majku, koje su ostale oduševljene predstavom, tako da će glumica na reprizu pozvati i supruga, u međuvremenu presudivši da golotinja i nije preterana.

 

Za Alo je izjavila da nikada ne nosi ni dekolte, a na probama se uvek pojavljivala u potkošuljama, tako da se prvi put obnažila upravo na premijeri. S druge strane, glumica kaže da je navikla na otkrivene noge i da nema problem sa kratkim haljinama, koje često nosi na televiziji.

 

foto: Andrija Damjanović

Pred premijeru, Kristina je za sajt 24online.info izjavila da se ne oseća kao seks-bomba,

Više kao majka koja mora da stigne da završi sve obaveze. Nismo seksi, ali se pravimo. Iskrena da budem, najseksipilnije se osećam u beloj majici, farmerkama i štiklama."

U predstavi, koju je režirao Rade Vukotić, igraju još i Kristinina koleginica sa Slagalice, Marija Veljković, kao i Đorđe David i Nikola Ivačkov. Predstava je rađena po motivima brodvejskog mjuzikla Volim svoju ženu, a radi se o dvojici prijatelja koji nagovaraju svoje supruge da promene partnere.

 

 

makonda-tracker