Glossy EDITORIJAL

Kristina Radenković: Puštam supruga da misli da je smeo u odevanju (FOTO)

0

Ne odstupajući od stava da je klasika večna i nezamenljiva, glumica i voditeljka u maloj stilskoj igri otkriva i ostale svoje stavove kada je reč o odevanju

foto: Andrija Damjanović
foto: Andrija Damjanović

Glumica i voditeljka kviza "Slagalica" Kristina Radenković kaže za sebe da nije rob modnih trendova, ali u svom ormaru voli da ima dobar i kvalitetan komad odeće koji će moći da nosi i po nekoliko godina. U razgovoru za Glossy ona otkriva kako bira stvari za svoju jedinicu Taru i da li joj se dopada stil njenog nevenčanog supruga Nikole Radojevića.


1. Kako biste opisali svoj modni stil?


- Iako ne volim da koristim anglicizme, rekla bih da je najpribližniji smart-kežual stilu. Nešto je između poslovnog i opušteno-elegantnog. Uglavnom su na meni boje svedene. Inače, biram ili kvalitetne i skupe stvari ako želim da ih nosim više sezona, ili jeftinije i svakodnevne, koje ne nosim više od jedne godine. Kad je reč o odevanju, tu sam kao i većina, u zavisnosti od prilike. Ako šetam pse ujutru, onda je ''molim te bože da nikog ne sretnem'' stil, ako je neki poslovni događaj, opet je to smart-elegantni luk.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker